Hogyan is halt meg Sally Walker?

Megérkezett Iggy Azalea visszatérő kislemeze és kisfilmje.

Iggy Azalea mindig is imádott rajongóival interakcióba lépni – most egy új szintre emelte ezt, ugyanis elindítja a #SallyWalkerChallange-et hamarosan.

Ma reggel érkezett meg Iggy Azalea hosszú évek óta első independent kiadványa, a „Sally Walker„, mely amúgy brutálisan magas költségvetésű videót kapott. Az, hogy a rapper inkább önellátó lett, mintsem egy nagy kiadónál szerződött le, az nem meglepő – Azalea karrierjét az elmúlt években sorra szabotálták. Nem volt olyan megjelenése, amibe a kiadók igazgatói ne nyúltak volna bele, és ne utasították volna arra, hogy

Iggy Twitteren a rajongóival többször is beszélt erről, miszerint Ő sokkal szívesebben adott volna ki jelentéssel bíró dalokat, de ezt a kiadója sohasem engedte: neki az volt a lényeg, hogy Iggy vetkőzzön és rázza magát, illetve poposabb zenét készítsen.

Most ez viszont megtörni látszik, ugyanis a rappernek már teljes uralma van saját kiadványai felett, akkor és azt dob piacra, amit nem szégyell. Így jutottunk el második albumának, az „In My Defense”-nek első kislemezéig, mely ugye a most megjelent „Sally Walker”. Előzőleg még a „Digital Distortion”-t neveztük Iggy második albumának, de mint tudjuk ezt is szabotálta akkor kiadója. De fókuszáljunk a pozitív dolgokra.

A challange-el kapcsolatos részleteket szombaton fogja megosztani velünk Azalea. A hivatalos kisfilmben (és Iggy album fotósorozatában is) James Charles készítette el a rapper sminkjét, a kisfilm rendezője pedig ugyanaz a személy volt, aki a „Saviour”-t és a „KREAM”-et is rendezte, Colin Tilley. Amúgy Iggy második albumán olyan dalok kapnak majd helyet, mint az „On My Mind” vagy az album címadó dala, az „In My Defense” – ezeket a rapper maga erősítette meg. A tavaszra beígért album már készen van, már csak várnunk kell egy keveset… Addig is gyönyörködjünk a csodás kisfilmben, hiszen Iggy kidolgozta lelkét érte.