James Charles készítette el Iggy Azalea sminkjét új albuma borítójához!

Sőt, még egy videót is készítettek közösen a sminkes YouTube csatornájára.

Hi Sisters! Pénteken érkezik Iggy Azalea visszatérő kislemeze, mely második albumának első kislemeze lesz – és miért merjük ezt így kijelenteni? Ugyanis a rapper mostantól indie előadó, azaz kizárólag Ő dönt saját zenéje felett.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Na meg persze leforgatták már a videót illetve az album fotósorozatot is elkészítették a napokban. Érdekesség, hogy Iggy körülbelül életében először visel szemsminket magán, hiszen úgy gondolta, hogy neki azok nem állnak jól. De ki is csinálta a sminket? Hát természetesen a világ egyik legnépszerűbb sminekese és Youtubere James Charles. Az egész egy ártatlan tweetből indult ki, amikor is Azalea az alábbit írta ki közösségi média oldalára:

Mint kiderült, Iggy a tweet írásakor YouTube-on nézett videókat James-től… Ő pedig amikor meglátta Azalea felhívását, egyből írt is a rappernek privát üzenetet, hiszen, mint ahogy elmondta, imádja Őt. Így történt, hogy a két szupersztár együtt kezdett dolgozni.

James pedig egy YouTube tutorial-ban készítette el Azalea egyik sminkjét, ahol egy kicsit interjús stílusban beszélgettek a pénteken érkező „Sally Walker” c. dalról, a videóról, a koncepcióról, az albumról, Iggy saját kiadójáról, egy kicsit fangirl-ködtek is egymás iránt és közben pedig elkészült a rapper sminkje is. Nem csoda amúgy, hogy a megvágott és szerkesztett verzió 27 perces – Charles pedig olyan gyorsan beszél, hogy elmehetne rappernek Iggy szerint.

Azalea visszatérő dalából pedig hallhatunk egy rövidke részletet a videó végén! A videót amúgy a mai napig már több, mint 6,5 millióan tekintették meg.