Álmatlansággal küzd DAYA!

Ütős új dallal jelentkezett Daya!

Úgy tűnik erős imidzsváltáson megy keresztül Daya, hiszen új kislemezei már sokkal felnőttesebb, érettebb hangzást tükröznek.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Most megjelent új kislemeze talán élete egyik legerősebb kislemeze. Az „Insomnia” egy igazi pop-perfection. Szinte minden megtalálható benne, ami egy jó popdal összerakásához szükséges, kellemes hangzású és készen is áll, hogy óriási siker legyen. Sőt, úgy tűnik, mintha megtalálta volna saját hangját. Viszont nem volt Daya útja egyszerű idáig. 2016-ban óriásit robbant, szinte mindenki ismert tőle legalább egy vagy két dalt, aztán Grammy díjat is bezsebelt a The Chainsmokers-el közösen, de hamar rájött, hogy nem tudja merre tart és mi lesz így vele és karrierjével.

El kellett gondolkoznom azon ki vagyok és ki akarok lenni ebben a világban…

– nyilatkozta az énekesnő az Idolator-nak

De most úgy tűnik tényleg megtalálta önmagát és a saját hangját / stílusát. Az énekesnő elárulta, hogy minden dalban benne van a keze a hamarosan érkező albumon, sőt azt is, hogy sokkal különlegesebb és változatosabb lesz, mint debütáló albuma. Az „Insomnia”-t, ami az első kislemez az albumról alább hallhatjátok, erősen ajánlott fülessel meghallgatni!