Jövőhéten érkezik Ellie Goulding negyedik albumának előfutára! #EG4

Egy héten belül 3 újdonságot is villant az énekesnő.

A héten jelentette be a brit énekesnő, Ellie Goulding, hogy egy újabb betétdalt jelentet meg, a „Do You Remember?„-t, mely eredetileg amúgy negyedik albumára került volna fel, de végül Goulding nyilatkozatai alapján a dal biztosan nem kerül fel várva-várt negyedik albumára.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

A „Do You Remember?” c. dalból egy kis részletet amúgy vőlegénye Caspar szinte pontosan egy évvel ez előtt mutatott be Instagram oldalán, amikor Goulding a kiadójának tartott egy album listening party-t. Úgy tűnik azóta sok víz lefojt a Dunán. A dal amúgy egy igazi bop, vidám, pörgős de mégis hordoz magával jelentést. Amúgy a mai nap folyamán még a Clean Bandit-al közös „Mama” c. daluk kisfilmje is megjelenik. Erre szokás mondani, hogy „the devil works hard, but Ellie Goulding works harder„.

Tegnap este viszont derült égből meglepetésként jelentette be Elena, hogy március első napján, azaz jövőhéten pénteken új dallal jelentkezik, mely negyedik albumának lead single-je lesz, azaz hivatalosan is belépünk az új korszakba. A „Flux” kislemez borítóját alább tekinthetitek meg.

View this post on Instagram

01.03.19

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on