Hoppá! Lemondta Ariana Grande a fellépését a Grammy-n!

Nem hogy nem lép fel, meg sem jelenik az eseményen!

Ariana Grande pár napja csapta ki a biztosítékot azzal, hogy az egyik pletykaoldalnak válaszolt Twitteren, akik azt közölték, hogy Grande fel fog lépni az idei Grammy díjátadón, nemes egyszerűséggel annyit írt rá, hogy „ez nem igaz”, majd törölte a tweetjét. Napokon belül pedig a Grammy hivatalos oldalai jelentették be, hogy Ariana Grande biztosan fellép az idei díjátadón. Most a Variety ezt megcáfolja, miszerint Ari nem hogy nem fog fellépni, de a díjátadón sem jelenik meg vasárnap.

Miért érdekes ez?

Nos, igazából az indoklás a legérdekesebb számunkra. A Grammy szervezői nem hagyták Ariana-nak, hogy Ő válassza ki a két dalt, amit előad a díjátadón. Grande ragaszkodott hozzá, hogy

pénteken megjelenő, „thank you, next” c. albumáról. Ez valószínűleg a „break up with your girlfriend, i’m bored” lett volna, hiszen, mint beszámoltunk róla ez lesz a következő kislemeze is. Ari ragaszkodott hozzá, hogy a másik dalt is Ő válassza ki, mivel, elmondása szerint más előadónak nem kötötték meg így a kezét, mint neki. Ennek az ide-oda játéknak az lett a vége, hogy Ariana inkább fel sem lép, sőt meg sem jelenik a díjátadón.