Britney Spears megismétli 2007-et?

Új információk kerültek napvilágra az énekesnő új albumáról.

Hiába erősítette meg maga Britney Spears és managere Larry Rudolph is azt, hogy az énekesnő beláthatatlan ideig eltolja új rezidenciáját Las Vegas-ban, illetve azt is, hogy szüneteltetik a munkálatokat Britney 10. albuma körül, most mégis új információk kerültek napvilágra.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Annyi biztos, hogy Justin Tranter keze benne van a készülő albumban (Slumber Party – Britney Spears, Close – Nick Jonas x Tove Lo, Hands To Myself – Selena Gomez, I’m a Mess – Bebe Rexha). Tranter amúgy nagyon közel áll a szuper tehetséges Julia Michaels-hez is, akinek új EP-je és közös dala Selena Gomez-zel épp múlthéten jelent meg, illetve Britney legutolsó albumában, a „Glory„-ban is nagy szerepet játszik.

Miért is emlegettem 2007-et?

Hasonlóan a tegnap megjelent cikkünkhöz, melyben egy Rihanna dalt regisztráltak egy (társ)szerző referencia oldalára, ugyanezen az elven regisztrálták Britney 2007-es klasszikusának, a „Blackout„-nak a producere neve alá, hogy bizony Spears több dalon is dolgozik a már ugyanazzal a producerrel, aki szinte az egyik legikonikusabb korszakát alkotta meg az énekesnőnek. Olyan dalok születtek meg Danja-nak köszönhetően, mint a „Gimmie More„, vagy a „Break The Ice” a fentebb említett korongról, de ezek mellett olyan dalokban van benne a keze, mint a „Maneater” Nelly Furtado egyik legismertebb dala, valamit Justin Timberlake „Sexyback„-je, ja és persze M.I.A. „Bad Girls” c. dala.

A legérdekesebb az egészben az, hogy Danja szerzői oldalán nem egy megnevezett dal jelenik meg, hanem a „multiple tracks”, azaz több dalon is dolgoznak/dolgoztak együtt, mely várhatóan 2019-ben jelenik meg.