pink

P!nk is csillagot kap a Hollywoodi hírességek sétányán!

A mai nap folyamán került bejelentésre, hogy az amerikai énekesnő, P!nk is csillagot kap a Hollywoodi hírességek sétányán, melynek átadására Február 5-én kerül sor.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Az amerikai énekesnő az ezredforduló előtt már igen szorgalmasan tevékenykedett, hisz 2000-ben adta ki debütáló lemezét, melynek címe: „Can’t Take Me Home„. A korong R&B, dance-pop hangzást kapott és olyan slágereket pakoltak rá, mint a „Most Girls” vagy a „You Make Me Sick„.

Rá egy évvel „M!ssundaztood” nevezetű dalcsokra került kiadásra, mely mai napig a legsikeresebb kiadványa. Világszerte 14 millió példány kelt el belőle, amit köszönhet a „Get The Party Started„, „Just Like a Pill” és „Family Portrait” daloknak.

2003-ban egy kisebb zuhanás volt tapasztalható az énekesnőtől. Az ekkor kiadott „Try This” nem hozta előző nagylemezeinek sikerét, viszont az ezen található „Trouble” kislemez egy Grammy-díjat sikeresen magáénak tudhat.

3 év elteltével P!nk, mint a hamvaiból feltámadó főnix robbant az „I’m Not Dead” LP-vel, amin többek között a „Stupid Girls„, „Who Knew” és a „U+Ur Hand” is helyet foglal.

2008-ban jött a „Funhouse” éra. Ezt be kell mutatni valakinek egyáltalán? Szerintem elég, ha megemlítek olyan dalokat, mint a „So What„, „Sober„, „Please Don’t Leave Me” vagy a címadó „Funhouse„.

2010-ben került kiadásra első válogatásalbuma, ami 2 nemzetközileg is ismert track-et tartalmaz: a „Raise Your Glass„-t és a „Fuckin’ Perfect„-et.

2012-es visszatérése igen szépre sikerült, 3 TOP 10-es kislemezzel („Blow Me (One Last Kiss)„, „Try„, „Just Give Me a Reason„) és egy listavezető lemezzel lett gazdagabb Amerikában, világszerte szintúgy hozta ezt a sikert. A „The Truth About Love” éra összesen közel 20 millió eladással zárt.

2014-ben a City and Colour kanadai együttes frontemberével egy duót alakított (you+me) és piacra dobtak egy folk stílusú kiadványt „rose ave.” címmel.

2016-ban adta ki az „Alice Tükörországban” betétdalát, a „Just Like Fire„-t és Kenny Chesney Setting The World On Fire” felvételében is közreműködőtt, mindkettő bezsebelt magának 1-1 Grammy-jelölést.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

6 évvel később jelent meg a „Beautiful Trauma„, ami az év és a 2018-as év egyik legsikeresebb lemezévé vált. Az érát a „What About Us” sláger avanzsálta fel, ezután jött a „Beautiful Trauma„, „Whatever You Want” és a „Secrets„, amit hazánkban is előszeretettel játszanak a rádiók.

Természetesen emellett még jutott ideje arra is, hogy a „The Greatest Showman Reimagined” korongon is vendégeskedjen. Az ott felénekelt „A Million Dreams” igen szépen teljesít a listákon.

Az énekesnő több mint 150 millió eladást tudhat maga mögött, emellett teltházas aréna koncerteket és számos díjat, elismerést.

A csillag átadása 20 órakor történik meg, amit élőben is közvetíteni fognak az alábbi linken:

Extra tartalmakért kövess Instagramon!