pink

P!nk is csillagot kap a Hollywoodi hírességek sétányán!

A mai nap folyamán került bejelentésre, hogy az amerikai énekesnő, P!nk is csillagot kap a Hollywoodi hírességek sétányán, melynek átadására Február 5-én kerül sor.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Az amerikai énekesnő az ezredforduló előtt már igen szorgalmasan tevékenykedett, hisz 2000-ben adta ki debütáló lemezét, melynek címe: “Can’t Take Me Home“. A korong R&B, dance-pop hangzást kapott és olyan slágereket pakoltak rá, mint a “Most Girls” vagy a “You Make Me Sick“.

Rá egy évvel “M!ssundaztood” nevezetű dalcsokra került kiadásra, mely mai napig a legsikeresebb kiadványa. Világszerte 14 millió példány kelt el belőle, amit köszönhet a “Get The Party Started“, “Just Like a Pill” és “Family Portrait” daloknak.

2003-ban egy kisebb zuhanás volt tapasztalható az énekesnőtől. Az ekkor kiadott “Try This” nem hozta előző nagylemezeinek sikerét, viszont az ezen található “Trouble” kislemez egy Grammy-díjat sikeresen magáénak tudhat.

3 év elteltével P!nk, mint a hamvaiból feltámadó főnix robbant az “I’m Not Dead” LP-vel, amin többek között a “Stupid Girls“, “Who Knew” és a “U+Ur Hand” is helyet foglal.

2008-ban jött a “Funhouse” éra. Ezt be kell mutatni valakinek egyáltalán? Szerintem elég, ha megemlítek olyan dalokat, mint a “So What“, “Sober“, “Please Don’t Leave Me” vagy a címadó “Funhouse“.

2010-ben került kiadásra első válogatásalbuma, ami 2 nemzetközileg is ismert track-et tartalmaz: a “Raise Your Glass“-t és a “Fuckin’ Perfect“-et.

2012-es visszatérése igen szépre sikerült, 3 TOP 10-es kislemezzel (“Blow Me (One Last Kiss)“, “Try“, “Just Give Me a Reason“) és egy listavezető lemezzel lett gazdagabb Amerikában, világszerte szintúgy hozta ezt a sikert. A “The Truth About Love” éra összesen közel 20 millió eladással zárt.

2014-ben a City and Colour kanadai együttes frontemberével egy duót alakított (you+me) és piacra dobtak egy folk stílusú kiadványt “rose ave.” címmel.

2016-ban adta ki az “Alice Tükörországban” betétdalát, a “Just Like Fire“-t és Kenny Chesney Setting The World On Fire” felvételében is közreműködőtt, mindkettő bezsebelt magának 1-1 Grammy-jelölést.

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

6 évvel később jelent meg a “Beautiful Trauma“, ami az év és a 2018-as év egyik legsikeresebb lemezévé vált. Az érát a “What About Us” sláger avanzsálta fel, ezután jött a “Beautiful Trauma“, “Whatever You Want” és a “Secrets“, amit hazánkban is előszeretettel játszanak a rádiók.

Természetesen emellett még jutott ideje arra is, hogy a “The Greatest Showman Reimagined” korongon is vendégeskedjen. Az ott felénekelt “A Million Dreams” igen szépen teljesít a listákon.

Az énekesnő több mint 150 millió eladást tudhat maga mögött, emellett teltházas aréna koncerteket és számos díjat, elismerést.

A csillag átadása 20 órakor történik meg, amit élőben is közvetíteni fognak az alábbi linken:

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Megosztás: