Tove Lo Prágába látogat

Tove Lo augsztusban egy klubkoncerttel érkezik a nem is olyan távoli Prágába.

Amellett, hogy Tove Lo a Grape Festival nevezetű szlovák fesztiválon is látható lesz, most egy új dátummal bővült az énekesnő naptára. Tove a Prágában található Lucerna Music Bar vendége lesz, ahol egy exkluzív klubkoncerttel kedveskedik rajongóinak.

Tove Lo valójában több, mint egy szólista, hiszen olyan dalokban van benne a keze és akár a hangja is, mint Ellie Goulding óriási sikerű “Love Me Like You Do” c. dalában, a Years & Years “Desire” remixében, Flume “Say It” c. dalában, esetleg Nick Jonas “Close” c. dalában is. De természetesen Flume mellett a nagyobb DJ-k sem hagyták egy-egy feature nélkül az énekes-dalszerzőt: a Major Lazer és Alesso is lecsapott a svéd énekesnőre. Tove már igazából bejárta a világot, de most első alkalommal Csehországba is ellátogat, mégpedig augusztus 6-án, a Lucerna Music Bar-ba!

Extra tartalmakért kövess Instagramon!

Tove Lo számára meghatározó volt az első szerelme Erik, akivel az első pillanattól kezdve megtalálták a közös hangot. De dalaiban, mint például egyik legismertebb dalában a “Habits (Stay High)”-ban is elmondja, hogy mennyire nehéz és bonyolult dolog a szerelem. És itt jön a csavar, Eriknek valójában Tove barátnője tetszett – és itt dőlt össze az énekesnőben a világ, és napokig sírt. Azt persze elfelejtette elmondani, hogy valójában ekkor nyolc éves volt… első szerelem, mi?

Debütáló albuma 2014-ben jelent meg, ami mára platinalemez lett, hiszen olyan slágereket tartalmaz, mint a fentebb említett “Habits (Stay High)”, a “Talking Body” vagy a “Timebomb”. Előbbi egészen a Billboard Hot 100 harmadik helyéig mászott, a “Talking Body” viszont “csak” a tizenkettedik helyig tudott felkúszni.

Meglepő, de Tove Lo már kislány korától kezdve a zenével akart foglalkozni. Már 11 éves kora óta szerez dalszövegeket. A kezdetekben saját bandái voltak, különböző stílusokban, míg egyszercsak Max Martin egyik egykori bandájába nem került – Ő segített a kis Tove-nak kibontakozni.

Jelenleg harmadik stúdióalbumát, a “Blue Lips”-et promózza, mely a “Lady Wood” második része valójában. Utolsó megjelenése 2018-ban volt, mégpedig a “Cycles” c. dala kapott egy egyhangú, de annál ötletesebb kisfilmet.

A jegyértékesítést január 25-én 11 órakor kezdődik helyi idő szerint

JEGYEK // FACEBOOK ESEMÉNY

Megosztás: