EXKLUZÍV: Hazánkban forgatott Melanie Martinez

Exkluzív információval rendelkezünk Melanie Martinez visszatéréséről!

A mai napon indult el a pletyka roham, miszerint az eddig egyetlen, debütáló albummal – ami nem mellesleg 2015-ben jelent meg- rendelkező Melanie Martinez új projektjének állítólagos neve „K-12” lesz. Furcsa egy név. Ezek a spekulációk onnan indultak ki, hogy megjelent egy új kisfilm neve Melanie neve mellett a producer oldalán… mégpedig a fentebb említett, „K-12” címmel. Nos, de mi is ebben az exkluzív?

Hazánkban járt Melanie Martinez

Lehet emlékeztek és láttátok, hogy az énekesnő Magyarországon járt pár hónappal ez előtt: Ellie Goulding után Melanie Martinez is Budapestet választotta forgatása helyszínéül. Egy nevét elhallgatni kérő személy a forgatásról osztotta meg velünk ezeket az információkat, miszerint Melanie egy egész filmet forgatott második albumához – ami valószínűleg így egy visual album lesz. Emellett olyan információkat kaptunk, miszerint túlnyomóan pasztell színeket használtak, bizonyos jelenetekben babaruhába öltözött emberek voltak, valamint, hogy az Országos Széchenyi Könyvtár területén is forgatás történt. Ott, egy (szalagavató/diák) báli (egyszerűbben prom) jelenetet forgattak le. Sajnos Melanie-val nekünk nem volt lehetőségünk találkozni, mint Ellie Goulding-gal a forgatás alatt.

Mi nagyon izgatottak vagyunk az énekesnő visszatérése miatt, pláne így, hogy hazánkat választották a forgatás helyszínéül. Addig is, amíg megérkezik az új anyag, hallgassuk meg Melanie egyik legikonikusabb dalát (vagy akár többet is).