© YouTube

MUSICDAILY TOP 10: 2018 legjobb dalai

Egy, a karácsonyi listához hasonlóval zárjuk a 2018-at.

2018 telis tele volt jobbnál jobb dalokkal. Nagyon nehezen, de nekünk is sikerült a szerintünk 10 legjobbat összeszedni. Alább ezeket tekinthetitek meg. Az óév elhaladtával pedig az újév első napjain pedig egy „mik is lesznek 10 évesek idén” válogatást tervezünk majd publikálni.

Peti

10. Ellie Goulding, Diplo & Swae Lee – Close To Me
09. Louisa – Yes
08. Ariana Grande – breathin
07. BLACKPINK – DU DDU DU
06. Cheryl – Love Made Me Do It
05. Ashley Tisdale – Voices In My Head

Ashley Tisdale visszatérése miatt nagyon izgatott voltam, ugyanis 9 éve után tért vissza az énekesnő a zenéhez. A „Voices In My Head” pedig nem csak egy bugyuta popdal, amire sokan vártak tőle, hanem egy erős jelentéssel bíró, upbeat mestermű. Nagyon kíváncsi leszek, hogy teljesül-e az elméletem, amit a visszatérő albumáról a „Symptoms”-ról állítottam fel.

04. Iggy Azalea & Tyga – KREAM

Iggy Azalea úgy tűnt év elején még pornózni is fog, csak hogy ne felejtsék el a nevét… haha najó, ez nem teljesen így volt. Iggy legutóbbi kiadványa, a „Survive The Summer” EP egy nagyon kidolgozott munka volt. A produkció és a beat is nagyon ütött. A dalhoz készült videó pedig (s)e(gg)lképesztő – inkább beszéljenek a képek helyettem.

03. Ava Max – Sweet but Psycho

Nekem már nagyon hiányzott egy olyan egyéniség a popzenéből, mint Ava Max. Talán Lady Gaga volt az utolsó ilyen előadó, aki hasonló érzéseket váltott ki belőlem, mint Ő (ez azért megint túlzás a részemről). De mindenesetre Ava Max-ban megvan a potenciál, hogy rövid időn belül egy igazán nagy név lehessen.

02. Sabrina Carpenter – Paris

Addig nem értettem ezt a nagy hype-ot Sabrina Carpenter körül, amíg meg nem hallgattam a „Singular Act I” első kislemezét, az „Almost Love”-ot. Mostanra pedig az egyik nagy kedvencem lett az énekesnő, a fentebb említett albuma pedig az év legjobb albumává avanzsálódott nálam.

01. Lauren Jauregui – Expectations

Most mondja valaki, hogy „csak az Ellie Goulding megy nálam”… Nem titkolom, Lauren volt mindig is a kedvencem a Fifth Harmony-ból, de neki különösen jót tett az, hogy felbomlott a banda. Lauren szóló munkája már most sokkal közelebb áll a szívemhez, mint a Fifth Harmony valaha (és ez úgy, mondom, hogy imádtam azért a lányok közös dalait).

Dávid
Attila