ellie goulding diplo

X-FAKTOR UK FINÁLÉ: ELLIE GOULDING, ANNE-MARIE, GEORGE EZRA és sokan mások!

Óriási show-val várták a tévénézőket a brit X-Faktor kétnapos fináléjában.

Olyan nagy neveket sikerült fellépésre bírnia a brit X-Faktor stábjának, mint a Budapesten forgató Ellie Goulding, a hamarosan hazánkba érkező Anne-Marie, Leona Lewis, George Ezra vagy James Arthur.

Ellie Goulding igazán tavaszias és vidám előadással készült az X-Faktor színpadára. Kellemes színfolt volt a chilles „Close To Me” a „nagyoténeklős balladák” között. Goulding tökéletesen beleillett a díszletbe, amit az amúgy hazánkban forgatott kisfilm inspirált, ugyanis úgy festett mint egy nagyranőtt, szép rózsaszirom.

 

Anne-Marie és James Arthur közösen léptek a brit X-Faktor színpadára. Pontosabban az énekesnő inkább leszállt, mintsem fellépett rá. Vokálok szempontjából egy kicsit gyenge és erőtlen volt a fellépés, de Anne-Marie hónapok óta folyamatosan turnézik, így ez betudható ennek is valószínűleg.

 

Leona Lewis az egyik versenyzővel énekelte el már karácsonyi klasszikusát, a „One More Sleep„-et. Leona igazából jött, látott és leénekelte a stadion tetejét a helyéről. Elképesztő adottságokkal rendelkezik.

 

A kiemelt fellépéseken kívül még George Ezra is színpadra lépett, „Shotgun” c. dalával, valamint Robbie Williams is színpadra állt az egyik versenyzővel.

A többi fellépést ezen a linket éred el!
extra tartalmakért kövess minket Instagram-on