Fotó: RTL Klub

X-Faktor: Megvan a 3 döntős, szavazz, hogy szerinted ki nyer!

Lezajlott a magyar X-Faktor utolsó előtti élő show-ja, azaz az elődöntő. Olvasd el rövid összefoglalónkat az adásról, majd szavazz a cikk végén, hogy szerinted ki nyeri.

Már a mentorok megérkezése nagy port kavart, ugyanis Radics Gigi háttal, twerkelve érkezett meg a műsorba.

Az este úgy nézett ki, hogy minden előadó kétszer lépett színpadra. Az első produkcióban egy általuk választott magyar sztárral, a másodikban pedig egyedül kellett megcsillogtatni tehetségüket.

A showt a Stolen Beat és az X-Faktor színpadára visszatérő Nemazalány nyitotta, akik Fanni Lil G-vel közös szerzeményét a Petőfi Sándort adták elő, egy kicsit módosítva

A produkció nagyon megosztó volt a mentorok körében, de végül a második produkciójuk után helyt adtak nekik a székeken.

A második kör Arany Timié volt, aki Tóth Gabival kiabált duettezett, egyéniben pedig Bruno Mars egyik dalát adta elő, ami kevésnek bizonyult a szék kiérdemléséhez.

Tamáska Gabi Berkes Olivérrel énekelt duettet, majd Lady Gaga – Shallow című számát adta elő. Őszintén szólva nem túl jól, mutatjuk:

Gabi sem kapott széket, így tehát az utolsóként érkező, de már biztosan továbbjutó USNK lépett színpadra Trap Kapitánnyal, majd egy saját dallal:

A műsor végén Arany Timinek kellett búcsúznia, így pedig összeállt a 3 döntős, akikről most tudsz szavazni, hogy szerinted ki fogja megnyerni a jövőhéten véget érő 2018-as X-Faktort:

Extra tartalmakért kövess Instagramon!