Szimbolikus videóval tér vissza Loic Nottet!

Utálóit reprezentálja a sárkány új videójában és dalában.

Loic Nottet visszatérése egész sikeresnek mondható. Azután, hogy befejzte első albumának promótálását és egy kis alkotói szünetet vett ki, most újult erővel és új imiddzsel jelentkezik a belga énekes.

Nem is olyan régen számoltunk be arról, hogy megjelent visszatérő kislemeze, az „On Fire„, melyhez most megérkezett a hivatalos kisfilm is. A videóban Loic egy képzeletbeli világba érkezik barátaival, ahol egy sárkánnyal kell szembeszállniuk – igaz a sárkányt fekete ruhába öltözött emebrek mozgatják. És itt jön a képbe a szimbolizmus, ugyanis elmondása szerint azt a sárkányt azok az emberek irányítják, akik folyamatosan kritizálják Őt hangjáért és megjelenéséért – nem pozitív irányban. Nottet, elmondása alapján hiába tartják európa Sia-jának, nagyon sok negatív kommentet kap nem megszokott hangszínéért.

Szembeszáll kritizálóival a sármos belga énekes

Ezért is egy kicsit mélyebbre ástam, és a cikk végére csatolok két élő fellépést az énekestől, ahol a visszatérő kislemezét énekli. Ha az Eurovíziós Dalfesztiválban is hallottátok az énekest, semmi kétség nem lehet a hangja felől, viszont mindenképp érdekes meghallgatni új dalát is élőben, ugyanis elképesztő energiákat szabadít fel, és a magas hangok is szépen tisztán szólnak. Előbb egy akusztikus, majd egy normál verziós előadást tekinthettek meg.

2:31-től lenyűgöző hangokat hallhatunk