Jingle Bell Ball szombat: Ellie Goulding, Rita Ora, Anne-Marie & Liam Payne!

Minden évben megrendezésre kerül a Jingle Bell Ball Angliában, Londonban!

Ebben az évben is nagyszabású rendezvénnyel készült a brit Capital FM. Előadók prémje jelenik meg az eseményen és egyfajta „minikoncertet” adnak az egybegyűlt tömegnek. Ez a tömeg most az O2 arénában gyűlt össze. Olyan előadók léptek fel az első napon, mint Ellie Goulding, Anne-Marie, Rita Ora vagy Liam Payne. Holnap pedig Zara Larsson-ról, Cherly-ről, a Little Mix-ről és Jess Glynne-ről is be fogunk számolni többek között.

Liam Payne

A tegnapi nap megnyitója Liam Payne volt, aki később Jonas Blue-hoz is társult a közös daluk, a „Polaroid” előadása közben – természetesen Lennon Stella is színpadra állt velük. Liam olyan saját klasszikusokat adott elő, mint a „Strip That Down„, a „Get Low” vagy a „Familiar„.

Ellie Goulding

A nem is olyan régen hazánkban forgató Ellie Goulding szinte rögtön Liam Payne után állt színpadra. Ellie a giga-mega slágerei nem maradhattak ki, így természetesen volt „Love Me Like You Do„, „Burn„, „I Need Your Love” „On My Mind” is, a Budapesten forgatott „Close to Me mellett.

Rita Ora

A 2018-as Balaton Sound színpadát is szinte felrobbantó Rita Ora is színpadra lépett a Jingle Bell Ball-on. Az egyik legnagyobb slágergyáros jelenleg olyan dalokat adott elő, mint az „Anywhere„, a „Lonely Together„, az „I Will Never Let You Down„, vagy jelenlegi kislemeze, a „Let You Love Me„.

Anne-Marie

A nyáron hazánkba érkező Anne-Marie is megjelent a rendezvényen. Igaz, a videók a fellépéséről valami oknál fogva el lettek távolítva, de azt biztos, hogy a „Friends” illetve az „Alaram” óriási bulihangulatot varázsolt az arénába. Amint felkerül az énekesnő fellépése is, frissítjük a cikket!

Halsey

Halsey is jelen volt az eseményen. Az énekesnő a szombati nap egyik legszebb pillanatát kreálta a „Closer” zongorás verziójával. Emellett jelenlegi kislemezét is, a „Without Me„-t is előadta.

A fentebb kiemelt előadókon kívül James Arthur, Jonas Blue és Olly Murs is a szombati nap fellépőihez tartoztak.