KLIPPREMIER: Kygo új klipjénél aligha kaphatna ütősebb reklámot Norvégia!

Kygo, aki napjaink egyik legnépszerűbb DJ/producere, és aki idén nagyszínpados fellépő volt a Sziget Fesztiválon, a „Happy Now” című dalához forgatott egy videót, amely bepillantást enged a magánéletébe, de ugyanakkor hazája csodálatos tájaira is elkalauzol.

Akár a norvég idegenforgalmi és turisztikai hivatal is lehetett volna a klip megrendelője, és bár minden bizonnyal nem ez áll a háttérben, Kygo friss klipje simán elmenne egy Norvégiáról szóló PR-filmnek is. A klasszikus képzettségű elektronikus zenész gyönyörű képsorokon mutatja be szülővárosa, Bergen természeti kincseit és bájos házait, utcáit. Emellett a személyes szál sem hiányzik, hiszen a barátai, a családja és a barátnője is feltűnik a képkockákon. Sőt, alkotás közben, a stúdiója mélyén is láthatjuk őt.

Sandro Cavazza vendégszereplésével megjelentetett „Happy Now” egy újabb fejezet az északi előadó sikertörténetében, hiszen jelenleg #27-ik a Spotify Magyar Top 50 streaming listáján, és a dal csak a Spotify oldalán több mint 50 millió kattintást hozott, míg a klip máris a milliós megtekintés határán jár.

forrás: Hear Hungary Music / Sony Music