Hűtlenségről énekel vadonatúj dalában LOLA!

A népszerű magyar énekesnő első nagylemeze „Álomtánc” már több mint 10 évvel ezelőtt jelent meg, azóta is – kisebb-nagyobb szünetekkel – jelen van a zenei pályán. Az előbb említett korongot még 2 nagylemez követett, több kislemez és hozzá készített kisfilmek, számtalan díj és kitüntetés, illetve idén egy EP-t is piacra dobott a hatvani születésű LOLA.

Karrierje során olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Éder Krisztián SP, Zoltán Erika, Benji vagy Tóth Gabi. Olyan a szakmában ismert nevek írtak már neki dalt vagy működtek közre a produceri munkálatokban, mint Szabó Zé, Molnár Tomi (Jetlag), Rakonczai Imre és testvére Rakonczai Viktor, Létray Ákos illetve Major Eszter. Az utóbbi időben többször is látható volt a tv képernyőjén, szerepelt A Nagy Duett-ben Markó Robi oldalán, gasztronómiai tudását megcsillogtatta a Konyhafőnök VIP-ban, jelenleg pedig az M2 Petőfi TVÉn vagyok itt” műsorának oszlopos tagja.

Vadonatúj dala november végén jelent meg „Valahol” címmel, aminek témája a hűtlenség és egy elárult lélek érzéseit tárja fel.