DALPREMIER: LOIC NOTTET – ON FIRE

Loic Nottet azoknak lehet ismerős, akik figyelemmel kísérik az Euróvíziós Dalfesztivált, melyről mi minden évben ódákat szoktunk zengeni. Nos a belga Loic-ban minden meg van, ami egy igazi popsztárban: kiállása elképesztő, egy igazi egyéniség és nem fél kísérletezni hangjával és bizonyos hangzásokkal. Emellett pedig a hangja is csodálatos.

2015-ben viszont kisebb botrányt kavart az ESC-n induló dalával, mivel túlságosan hasonlított Lorde „Royals” c. dalára. De az európai embereknek túlságosan tetszett a fiatalember hangszíne, kiallása és produkciója, így az áskálódás hamar abbamaradt.

Igaz most nem annyira sötét és zord kiállással, de visszatért az énekes, új dala pedig az „On Fire” címet kapta, ami egy kicsit olyan, mintha egy most menő r&b köntösbe öltöztetett ballada lenne. Meglepő, hogy az énekes ebbe a furcsa stílusba is képes volt belevinni egyéniségét és mégis különlegessé tenni az amúgy is szépen építkező dalt. A dal vége fele lévő extra-magas hangok pedig csodálatosak! Le a kalappal! Kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő!