Ekkor érkezik Ariana Grande „thank you, next” c. dalához a kisfilm!

Bajos Csajok, Hajrá, csajok, Hirtelen 30 és Dr. Szöszi rajongók figyelem!

Ariana Grande elárulta, hogy sok-sok ikonikus filmet fog feleleveníteni a „thank you, next” c. dalának hivatalos kisfilmjében. A fentebb említett filmekből biztosan láthatunk ikonikus jeleneteket, csupa rom-kom! Hát nem csodálatos? Egy kis előzetest már láthatunk is a várva-várt mesterműből.

 

Ariana-nak még az eredeti, Aaron Samules-t is sikerült rávennie egy kisebb cameo-ra, illetve a képek, amiket Ariana posztolt, már mind most csodásan néznek ki. Oh és Troye Sivan is feltűnik majd a kisfilmben! Tűkön ülve várjuk a pletykák szerint november 30-án érkező kisfilmet. Grande amúgy egyértelműen a Bajos Csajok ikonikus szereplőjét, Regina George-ot fogja alakítani, illetve a többi filmből is láthatunk majd Ariana-t főszereplőként. Talán 2018 legjobb videója is érkezik egyben?

Alább pedig mi is megosztottunk pár fotót, melyeket Ariana valamilyen úton – módon eljuttatott a népnek. Az első képen teljesen a „Focus” c. videóra emlékeztet minket Ari kinézete, bár lehet csak a platinaszőke hajszín miatt.



 

update: egy több mint 3 perces betekintő videót kaptunk arról, hogyan is készítették el az érkező videót