6 év után megérkezett RITA ORA második albuma, a PHOENIX!

Az idei Balaton Sound színpadát is felrobbantó Rita Ora-nak végre sikerült kiadni második albumát, a „Phoenix”-et, és mi imádjuk!

Rita Ora-nak tényleg meggyűlt a baja az élettel. Először a kiadója nem szolgáltatott neki állítása szerint megfelelő anyagot, majd a Calvin Harris által jegyzett „I Will Never Let You Down” c. dala kavart be, most pedig a Cardi B-vel, Bebe Rexha-val és Charli XCX-el közös „Girls” kapott negatív visszhangot. Egész friss eset a Macy’s hálaadási ünnepség, ahol többek között Rita Ora és Ashley Tisdale is színpadra lépett. Köztudott, hogy ezen az eseményen az énekesek playback-elnek, ugyanis a mozgó autókon drága és nehezen kivitelezhető lenne az élő énekléshez szükséges kellékek beszerzése és annak megfelelő elhelyezése. Nos, Rita Ora fülese viszont nem működött, így nem hallotta pontosan mikor is indul el a „Let You Love Me„, így nem tudott időben bekapcsolódni a tátogásba, amiért Twitteren óriási blacklash-t kapott.

Rise, like a PHOENIX

Viszont Rita-nak sikerült visszaülnie a lóra ezek után is, és talán az idei év legjobb pop albumát jelentette meg. Ezt utoljára az év elején megjelent „Expectations”-ra mondtuk, melyet Bebe Rexha tudhat magáénak. Ezen az albumon szinte mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő popszámot. Beszéljünk itt a chill-es, lazább „Only Want You” vagy a Rudimental-al közös „Summer Love„-ról, az igazi bulislágerekről, például az „Anywhere„-ről vagy a „New Look„-ról, vagy az érzelmesebb „Soul Survivor” vagy a „Hell of a Life„-ról. Ezen felül még az albumon helyet kapott a nagysikerű „For You” illetve a „Lonely Together” is.

Az album máris az egyik legstreameltebb korong Spotify-on, a maga több, mint 1 milliárdos streameltségével. Hamarosan egy cikket fogunk publikálni, amiben a legstreameltebb albumokkal foglalkozunk!

Említésre méltó dalok: Summer Love, Cashmere, Soul Survivor, Hell of a Life, Only Want You,

 

kövessetek minket Instagram-on