© YouTube

Pornózni fog Iggy Azalea?

I-G-G-Y, vagyis a bootyqueen Iggy Azalea új szintre léphet karrierjén, ugyanis az elmúlt órákban kapott egy 1 MILLIÓ dolláros ajánlatot egy felnőttfilm jelenet készítésére.

Pár napja jelentette be rekordokat döntögető Iggy Azalea, hogy attól a naptól kezdve már nincs szerződése egyik kiadóval sem, és mostantól mint „indie” (independent) előadó fogja folytatni karrierjét. Ez természetesen azt jelenti, hogy a rap-hercegnő mostantól akkor és olyan zenét ad ki, amilyet Ő maga szeretne, és nincs szinte teljesen megkötve a keze a saját karrierje igazgatása során.

Eddig Iggy két olyan nagy kiadót tudhatott magáénak, mint a Def Jam vagy az Island Music, de mindkettőtől megszabadult, miszerint nem kap elég teret és túlságosan kontrollálni akarják a fejesek a munkáját. Ezt megelégelve bontotta fel az elég friss szerződését az Island Records-zal, amit még nyár eleje fele írhattak alá. Az Ő gondozásukban jelent meg a „Survive The Summer” EP is.

 
I’m queen big booty, Iggy, now find me a throne to sit on

Na de, most hogy Azalea független előadóként fogja folytatni életét (egy darabig), első ajánlatát meg is kapta egy felnőttfilm gyártó stúdiótól. A Bang Bros egy 1 millió dolláros ajánlatot tett a rappernek, miszerint egy jelenetet kéne forgatnia a gyártóval. Sőt, még azt is felajánlották neki, hogy új zenéjét a méltán híres „Bang Bus” vagy „Monsters of Cock” c. sorozataikban mutathatja be először. Amúgy Iggy természetesen nem szégyenlős csodás testét és mára már ikonikus fenekét sem mutogatni. A „Kream” c. dalának kisfilmjét még mi is úgy aposztrofáltuk, hogy „bootylicious” vagy „bootyful”! A cég igazgatója az alábbit ajánlatot tette Azalea-nak:

Először is szeretnék személyesen is gratulálni, hogy független előadó lettél! Úgy érzem, hogy ez új ajtókat fog megnyitni és új lehetőségeket fog hozni neked illetve a zenei karrierednek. Természetesen a Bang Bros család nagyon izgatott mit is tartogat számodra a jövő. Mint említettem, több új lehetőség is eléd fog majd tárulni, így mi is szeretnénk megragadni az alkalmat: a Bang Bros egy 1 millió dolláros ajánlatot szeretne tenni egy felnőttfilm jelenet felvételéért, melyben te vagy a főszereplő. Emellett, hogy tényleg minden szinten támogatásunkat nyújtsuk, szeretnénk ha új zenédet is nálunk mutatnád be először, a Bang Bros illetve a Girls Gone Wild által fémjelzett filmekben. Biztos vagyok benne, hogy tisztában vagy azzal, hogy a felnőttfilmekben való szereplés kizárólag javította és népszerűsítette az alábbi ismert emberek, celebek karrierjét: Pamela Anderson, Kim Kardashian vagy Paris Hilton. Mintahogy a felnőtt tartalmak mára elfogadottá váltak a mainstream médiában is, biztos vagyok benne, hogy a rajongóid szívesen megismernének közelebbről, egy kicsit intimebb helyzetben is. Biztosak vagyunk abban is, hogy a felnőttfilmezésnek köszönhetően több ember ismerne meg, akár azok is, akik eddig valamiért nem ismertek, illetve kiszélesíthetnéd a hírnevedet valamint a bradning-edet is ezzel.

-Cullen Mcrae