Háromnyelvű EP-vel jelentkezett ANITTA!

A brazilok üdvöskéje, Anitta most 3 különböző nyelven énekel egy EP-n belül!

Anitta talán az egyetlen olyan előadó Brazíliában, akinek olyan masszív rajongótábora van, hogy az szinte hihetetlen. Szinte megőrülnek az énekesnőért, és az egyik leghíresebb embernek számít ott. Most, egy igazán érdekes koncepciót vetett fel: 3 különböző nyelven énekel egy EP-n belül.

A portugál “Não Perco Meu Tempo” (‘I Don’t Waste My Time’), az első kislemez az EP-ről, a spanyol “Veneno” (‘Poison’) illetve a Pharell által producált angol nyelvű dal a “Goals” is felkerült az EP-re. A „Veneno” c. dalnak a kisfilmjében Anitta igazán szexi (mint amúgy mindig), de most meztelen jeleneteket is vállalt, igazi, élő kígyókkal a testén. Irtózatos. A portugál dalnak a kisfilmje során Anitta boldog-boldogtalannal összeáll, míg a „Goals” videójában pedig szimplán jól néz ki és nagyon jól táncol és vonaglik az énekesnő a flitter-ruhájában.

A dalok amúgy nagyon kellemesre sikerültek, sőt, meglepetésre talán az angol nyelvű dal sikerült a leggyengébbre, pedig a nyakamat adtam volna rá, hogy az lesz a legerősebb, de egyelőre nekem nem úgy hangzik. Pharell és Anitta nagyon érdekes párost alkot. Hamarosan valószínűleg egy Zedd x Anitta illetve Anitta x Rita Ora dalt is kapunk majd, azok lesznek érdekes párosítások még.

Veneno

 

Não Perco Meu Tempo

 

Goals