SZÖVEG: LIVENATION

BRÉKING! Budapestre érkezik a BACKSTREET BOYS!

A Backstreet Boys bejelentette az elmúlt két évtizedének legnagyobb turnéját.

A Backstreet Boys örömmel jelenti be DNA című új albumát, amely január 25-én jelenik meg az RCA kiadó gondozásában. A lemez már előrendelhető.  A DNA – a banda 10. stúdió albuma – többek között Lauv (Charli XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNCE) és Mike Sabbath (J Balvin) dalait tartalmazza.

Ma reggel, a rajongók legnagyobb izgalmára, a Backstreet Boys megjelentette új kislemezét, a Ryan Tedder és Shawn Mendes által írt Chances-t.

 

Május 11-i kezdettel a csapat megkezdi vadonatúj, DNA World Tour elnevezésű koncertkörútját, ami az elmúlt két évtizedük legnagyobb aréna turnéja. A több mint 3 hónap alatt végigjárják Európát és Észak-Amerikát, olyan helyeken lépve fel, mint például a londoni O2, a párizsi AccorHotels Arena vagy a berlini Mercedes-Benz Arena.

Ez a szenzációs show Budapesten is látható lesz, 2019. június 25-én a Papp László Budapest Sportarénában!

Jegyek november 16-án 10 órától kaphatók a livenation.hu és a funcode.hu oldalakon keresztül. Akik november 13-án délután 3 óráig megrendelik az új albumot a fenti linken, elővásárlási jogot kapnak a DNA turné belépőihez. A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lehetőségük lesz már a hivatalos jegyértékesítés előtt megvásárolni belépőiket, november 14-én 10 órától.

A 26 év alatt – karrierünk minden csúcs- és mélypontján keresztül – meg kellett tanulnunk, hogy ez az egész nem rólunk, az egyénekről szól, hanem mindig az a legjobb, ha csapatként létezünk.” – állítja Howie D.

Ez az, amit szeretek ebben az albumban is.” – fűzi hozzá Kevin Richardson. “Mindannyian hoztuk a saját stílusunkat és ötleteinket, amelyek egybeforrtak egyetlen egésszé. Ezek a dalok jól mutatják, hogy kik vagyunk egyénileg, és kik vagyunk csapatként. Ez a mi DNS-ünk. Nagyon büszkék vagyunk rá.

Az utunk folytatódik, és még sok van hátra.” – mondja Brian Littrell. “Mindig a következő fejezetben élünk, amit még nem mesélt el senki, és ez izgalmas.

A 14 hónapnyi, rekordokat döntő Las Vegas-i showjuk, a Backstreet Boys: Larger Than Life 2019. április 27-én zárul.

Vegas csodálatos volt, de a turnédátumok lesznek a nagy bulik.” – mondja Brian. “Itt az ideje, hogy a világ minden táján meglátogassuk a rajongóinkat.

FACEBOOK ESEMÉNY