Megható és érzelmes: CAMILA CABELLO klippremier és AMA élő fellépés!

Azt gondolom, hogy eddig is tisztában voltunk azzal, hogy Camila Cabello fiatal kora ellenére kiemelkedő a popszakmában. Tehetségét nem rejti véka alá, és immáron sokadszorra bizonyítja, hogy mennyire lenyűgöző a hangja. Május óta Taylor Swift turnéjának (Reputation Stadium Tour) több állomásán is részt vett.
Az ex-Fifth Harmony tag, aki elsőként vált ki a világszerte ismert ötös fogatból, idén év elején jelentette meg debütáló hanganyagát, nemes egyszerűséggel ‘Camila’ címmel. A 11 dalt magába foglaló kiadványt a kritikusok elég erősen pozitívan értékeltek, nem meglepő ugyanis olyan dalszerzők/producerek segítettek be a munkálatokba, mint Ryan Tedder, Pharrell Williams vagy Skrillex. A „Havana” tavaly szeptember óta a csapból is folyik, ezt követte a „Never Be the Same„, majd a promóciós „Real FriendsSwae Lee-vel kiegészülve, legújabb kislemeze pedig a „Consequences” címet viseli. Ezzel a dallal lépett színpadra a 2018-as AMA gálán, talán ez volt az est egyik leghatásosabb fellépése, szem alig maradt szárazon, Camila mindenki lelkére hatással volt és elvarázsolta a közönséget. Az est folyamán 4 díjat is bezsebelt, köztük ‘Az év új előadója‘ címet!
A 21 éves énekesnő „Consequences” dala természetesen a szerelemről szól – méghozzá arról, hogy milyen következményekkel járhat megszeretni valakit – ami az előbb említett korong egyik legszemélyesebb és érzelmesebb darabja.