BOMBAHÍR: Októberben jelenik meg JESSIE J karácsonyi albuma!

Az egyik legnagyobb ajándék számunkra így a karácsony közeledtével, ha kedvenc előadóink közül valamelyik olyan albumot dob piacra az ünnepek előtt, ami telis-tele van karácsonyi nótákkal. Így tesz JESSIE J, aki következő hónapban jelenteti meg legelső karácsonyi albumát „This Christmas Day” címmel. A korongra 11 dal került fel, olyan klasszikusok, mint a „Jingle Bell Rock„, „Winter Wonderland” vagy a „Silent Night„. Egy-egy dal erejéig pedig a Boyz II Men fiúk, illetve Babyface is becsatlakozott.
A brit énekesnő azt is elárulta, hogy nagyon szórakoztató volt a stúdió munkálatok, egy álma vált valóra, hogy olyan emberekkel dolgozhatott együtt ezen a projekten, mint David Foster, Babyface, Rodney Jerkins, Jimmy Jam, Terry Lewis, és Boyz II Men. Szereti a karácsonyi dalokat, és iszonyatosan örült, hogy lehetőséget kapott egy ünnepi album készítésére. Nagyon reméli, hogy ezekkel a dalokkal varázslatos emlékekkel fog kedveskedni az év legkedveltebb ünnepén!
Íme egy kis promo a hivatalos Facebook oldaláról, amiben felcsendül egy rövid részlet a „Santa Claus Is Comin’ to Town” című dalból:

01. Santa Claus Is Comin’ to Town
02. Man With The Bag
03. Rockin’ Around the Christmas Tree
04. Jingle Bell Rock
05. Rudolph The Red Nosed Reindeer/Jingle Bells
06. Let It Snow
07. Winter Wonderland (feat. Boyz II Men)
08. The Christmas Song (feat. Babyface)
09. This Christmas Day
10. White Christmas
11. Silent Night

Készüljetek, kevesebb mint egy hónap és már JESSIE J dalaival is tudunk hangolódni a karácsonyra! 

megjelenés: 2018. október 26.