5 album, ami még ebben a hónapban megjelenik!

Hihetetlen, hogy már szeptember van és immáron beléptünk a 2018-as év harmadik negyedévében. Ha folyamatosan követed az oldalunkat, akkor valószínűleg napra kész vagy a legújabb albumok megjelenésével kapcsolatban és már rongyosra is hallgattál közülük, de ha mégsem vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy, hogy ebben az évben milyen albumok kaptak zöld utat, akkor szemezgessetek az ALBUMOK menüpont alatt – amit a fenti sávban találtok meg a többi kategória mellett – higgyétek el, több kincs is rejtőzik ott!

Jess Glynne | Always In Between

Tavaly a VOLT Fesztiválon láthatták sokan, idén pedig a SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) keretein belül lépett színpadra a tehetséges angol énekesnő, Jess Glynne. A vörös hajú művésznő 2014-ben adta ki első és egyben debütáló kislemezét, „Right Here„, a nagy áttörést viszont a Clean Bandit-el közösen elkészített „Rather Be” hozta meg számára és ismerték meg nevét, illetve tehetségét világszerte. Azóta több kislemezt is kiadott, piacra dobta első nagylemezét (I Cry When I Laugh) és persze sorra jelentek meg olyan dalok is, amelyekben vendégelőadóként tevékenykedett, ilyenek; „These Days„, „Not Letting Go” vagy a „My Love„.
Új albumának első kislemeze „I’ll Be There” címmel debütált még május első heteiben. Ezt követte a nemrégiben felfedett „All I Am„, amihez készített kisfilmben az énekesnő mellett feltűnik Grace Chatto, a Clean Bandit oszlopos tagja.

Cher | Dancing Queen

A diszkó korszakból sosem elég! Cher annyira rákapott az ABBA-dalokra, hogy egy egész lemeznyi dalt feldolgozott a svéd együttes dalaiból és hamarosan megjelenteti mindezt ‘Dancing Queen’ című lemezen. Az aranyhangú énekesnőt valószínűleg az inspirálta erre, hogy szerepet kapott a Mamma Mia! 2. részében, ahol a főszereplő, Sophie nagyanyját alakítja, és természetesen a filmben is megmutatta, hogy mire képes egy 71 éves szuperdíva.

David Guetta | 7

Mint ahogy azt album címe is elárulja, a világszerte népszerű producer/DJ, David Guetta már hetedik, albumát fogja piacra dobni. A korong előfutáraként a 2017 nyarán debütált Justin Bieber-el közösen elkészített „2U” szerzeményt tekinthetjük. Ezután több toplistás dal is kiadásra került, de egy szó mint száz, az új korongon olyan előadók működnek majd közre 1-1 dal erejéig, mint Sia, Martin Garrix, Madison Beer, Jess Glynne, Steve Aoki, Bebe Rexha, J Balvin vagy Anne-Marie.
Kevesen tudják, de a francia dj egy új projektbe is belekezdett és szeptember 9-én, Jack Back álnéven megjelentette első tech house mixtape-ját is, 12 dallal.

Sigala | Brighter Days

Sigala első nagylemeze is érkezik, amiről már írtunk is egy szuper cikket, amit ezen a linken eltudok olvasni!

Carrie Underwood | Cry Pretty

A leginkább hazájában népszerű amerikai énekesnő, Carrie Underwood soron következő, legújabb lemeze „Cry Pretty” névre hallgat. A ‘modern’ country-t játszó 35 éves tehetség az American Idol negyedik szériáját nyerte meg, ezután pedig figyelemreméltó karriert futott be. Debütáló dala „Inside Your Heaven” első helyet érte el a Billboard Hot 100-as listáján. A zene mellett szívesen foglalkozik színészkedéssel is, több szerepben is feltűnt már. Immáron hatodik nagylemezét fogja megjelentetni, amin egy dal erejéig Ludacris is közreműködött „The Champion„, ez lesz az egyetlen duett dal a korongon.
Legújabb klipje pedig órákkal ezelőtt jelent meg a „Love Wins” címet viselő szerzeményéhez, íme: