ella eyre sigala

DALPREMIER: Meghan Trainor is besegített SIGALA új dalának elkészítésében!

A népszerű angol DJ, Bruce Fielder, azaz SIGALA első nagylemeze, amire összegyűjtötte eddigi top10-es slágereit ebben a hónapban debütál, méghozzá mához két hét múlva (szept. 21.). A 25 éves srác már 8 éves korában elkezdett a zenéléssel foglalkozni, zongorával. Folyamatosan képezte magát, majd egyetemi tanulmányai befejezése után társszerzőként besegített a Sigma debütáló hanganyag munkálataiba, így megszületett a „Good Times” Ella Eyre közreműködésével.

2015. augusztus elején jelent meg első saját kislemeze „Easy Love” címmel, ami gyorsan a toplisták élére került, fülbemászó, vidám, és nyárias hangzásával. A fiatal producer ezek után csak úgy ontotta magából a jobbnál-jobb slágereket, amiket a mai napig játszanak a rádiók és csendülnek fel éjszakai klubokban.

Olyan népszerű előadókkal dolgozott már együtt, mint John Newman, Hailee Steinfeld, DJ Fresh, Paloma Faith, Craig David, Ella Eyre vagy Sean Paul.

Brighter Days címre keresztelt első nagylemezére össze is gyűjtötte egy csokorba eddigi dalait, de persze tartogat még meglepetéseket a srác… ugyanis napokban megjelent dalának elkészítésében „Just Got Paid” Ella Eyre és French Montana mellett még Meghan Trainor is emelte a színvonalat tehetségével, sőt egy Kylie Minogue-al közös dal is szerepel a dallistán.