Hamarosan érkezik Sigala és a Kodaline új albuma is!

Szeptember hónapra is egy kis ismertetővel kedveskedik a Sony Music Hungary, így olvashattok pár gondolatot a Kodaline és Sigala hamarosan megjelenő albumáról is – melyek szeptember közepére és végére várhatóak.

KODALINE
POLITICS OF LIVING

A szívmelengető slágereiről ismeretes ír banda szeptember 28-án megjelenteti várva várt harmadik albumát, a Politics Of Living-et, melyen olyan producer és dalszerző zsenikkel dolgoztak együtt, mint Steve Mac (Ed Sheeran), Johnny McDaid (P!nk) vagy Johnny Coffer (Rag’N’Bone Man, Beyonce). A 12 tracket számláló, impresszív dalcsokorba a rajongók máris betekintést nyerhettek, hála többek között az eddig megjelent Follow Your Fire, Shed A Tear, I Wouldn’t Be és Brother című szerzeményeknek.

SIGALA
BRIGHTER DAYS

Szeptember 21-én napvilágot lát a slágerekben gazdag brit DJ-producer és dalszerző Bruce Fielder aka Sigala debütáló stúdióalbuma, melyen olyan világslágerekké vált szerzemények kapnak majd helyet, mint az Easy Love, a Sweet Lovin’, a Give Me Your Love, a Paloma Faith-szel közös Lullaby, vagy az Ella Eyre oldalán megalkotott Came Here for Love. A 16 trackből álló lemez gyöngyszemei minden bizonnyal hazánkban, a Strand Fesztiválon is felcsendülnek majd.