Visszatér a rehabra Demi Lovato túladagolása után!

Tegnap előtt rázta meg a világot a hír, miszerint Demi Lovato otthonában túladagolta magát – elsődleges hírek szerint heroinnal, melyrő mi is beszámoltunk – amit később cáfoltak. Az énekesnőre eszméletlenül találtak otthonában, és állítások szerint később sem reagált a külvilágra. Kórházba szállítása után, szóvivője nyilatkozta, hogy az énekesnő „magánál és a családjával van”.

Több híresség, köztük egyik legjobb barátnője, Iggy Azalea, Miley Cyrus és Christina Aguilera is meglátogatta a kórházban. Több tucat énekes(nő), médiaszemélyiség pedig Twitteren és Instagram-on (például Dua Lipa, Ellie Goulding, Ellen, Ariana Grande, Katy Perry, Lady Gaga, Ella Eyre, Nick Jonas és még sokan mások) kívánt jó egészséget Demetria-nak.

Több pletyka is kering, melyben állítólagos szemtanúk nyilatkoztak az E-News!-nek, miszerint Demi és csapata éppen óriási bulit rendezett, egy másik szerint több napja folyamatosan ittak és hangoskodtak – de ezeket (mivel egyszerűen rosszindulatúak is lehetnek) ne vegyük készpénznek, hamarosan hivatalos nyilatkozat is kikerül majd a nagyvilágnak.

Egy „biztos forrás” pedig azt állítja, hogy nem heroin volt, hanem fájdalomcsillapitó túladagolás történt.

Demi Lovato „hálás, hogy életben maradt”, és felépülése után első dolga lesz újra rehabra vonulni a hírek szerint.