Sony Music újdonságok – 2018. augusztus

 Az előző hónapokban is összeállított nektek a Sony Music Hungary egy kis csemegézni valót, amiben a következő havi albummegjelenésekről olvashattok. Nos, augusztus hónap sem maradhat ki, lássuk, milyen kiadványokkal készül a Sony augusztusban itthon.

MEGHAN TRAINOR
TREAT MYSELF

A tavasz megérkezésével Meghan Trainor Grammy-díjas, multiinstrumentalista énekesnő-dalszerző is visszatért! Az All About That Bass c. sláger ifjú amazonja egy ideje háttérbe vonult, de március 1-én berobbant a No Excuses című dal és a hozzá készült energikus és színpompás videóklip. Májusban aztán dupla dalpremierrel örvendeztette meg rajongóit, megjelent két vadonatúj szerzeménye, a Can’t Dance és a Let You Be Right, majd júniusban érkezett az All The Ways. Harmadik stúdióalbuma augusztus 31-én jelenik meg.

JAIN
SOULDIER

Az afro-ritmusokkal átitatott francia énekesnő, Jain második stúdióalbuma, a Souldier augusztus 24-én érkezik. A kiadványról két magával ragadó track máris napvilágot látott – az Alright c. szerzemény egy frappánsan költői és játékos videót is kapott, melyet Barcelonában forgattak, a Star pedig egy dalszövegvideó kíséretében jelent meg. Jain örömteli, napfényes, ritmusos hangzása évek óta érlelődött, begyűjtve a különböző országok és zenei műfajok hatásait – arab és afrikai ritmusokat, elektronikus zenei, reggae, soul és hip-hop impulzusokat.

KODALINE
POLITICS OF LIVING

A szívmelengető slágereiről ismeretes ír banda augusztus 10-én megjelenteti várva várt harmadik albumát, a Politics Of Living-et, melyen olyan producer és dalszerző zsenikkel dolgoztak együtt, mint Steve Mac (Ed Sheeran), Johnny McDaid (P!nk) vagy Johnny Coffer (Rag’N’Bone Man, Beyonce). A 12 tracket számláló, impresszív dalcsokorba a rajongók máris betekintést nyerhettek, hála az eddig megjelent Follow Your Fire, Shed A Tear, I Wouldn’t Be és Brother című szerzeményeknek.

DEPECHE MODE
A BROKEN FRAME – 12″ SINGLES COLLECTION – SPEAK & SPELL – THE SINGLES

A fanatikus rajongók örülhetnek; a jövőben minden eddigi Depeche Mode kislemez vinyl testet ölt majd! A széria augusztus 31-én startol a Speak & Spell – The Singles és az A Broken Frame – The 12′′ Singles Collection megjelenésével. Az eredeti hanganyagok újrakevert és újramasterelt verzióit az ikonikus Abbey Road stúdióban vették kezelésbe, így születtek meg a limitált példányszámú box setek.