Nyerd meg BEYONCÉ és JAY-Z közös albumát!

A zeneipar egyik legbefolyásosabb és heves „magánéletű” sztárpárjának nagy bejelentésére az On the Run turnéjuk folytatásán, a nyár elején elstartolt OTR II londoni állomásán került sor. Az Egyesült-Királyságot, Európát és Észak-Amerikát érintő koncertkörút alkalmával legutóbbi albumaikat, a 2016-os Lemonade-et és a 2017-es 4:44-et népszerűsítik. Mindkét album személyes és egymáshoz fűződő gondolataik naplójaként is funkciónál, így izgalmas fellépéseknek lehetünk szem és fültanúi – erre pedig most rátesz még egy lapáttal Beyoncé és Jay-Z meglepetésszerűen érkezett új kiadványa, az „Everything Is Love„, mely július 6-án jelenik meg hivatalosan fizikális formátumban. Ezt nyerhetitek meg a Sony Music Hungary és a MUSICDAILY közös játékában, melyet a Facebook oldalunk találtok:

 

A házaspárnak jelenleg három gyermeke van – a hat éves Blue Ivy Carter és a nyáron született ikrek, Rumi és Sir. Szinte hihetetetlen, de Beyoncé és Jay-Z április 4-én ünnepelte 10. házassági évfordulóját.

Az On the Run II turné Cardiffban kezdődött június 6-án, melyet három brit állomás, Glasgow, Manchester és London követett, majd további 11 európai és 21 észak-amerikai dátum kerül sorra.