Megérkezett a Budapesten koncertező Nicki Minaj új dala, Ariana Grande-val! #BED

Igen, épp, hogy eltelt 24 óra (vagyis pontosan annyi telt el) mióta Ariana Grande a címlapunkon szerepelt, Grande egy második dalban is hallható, mint featured előadó. Tegnap a Troye Sivan-nal közös, dreamy „Dance To This”-ben hallhattuk, ma pedig a nagy barátnője, Nicki Minaj új dalában lelhető fel, a „Bed”-ben.

 

A mai naptól amúgy, a jövőre Budapesten koncertező Nicki Minaj új albuma, a „Queen” előrendelhető, és pár dalt is felfedett a rapper a közelgő korongról.

Minaj és Grande amúgy először a „Bang Bang”-ben volt hallható, akkor még az idén először, az Efott fesztivál keretein belül hazánkba érkező Jessie J mellett. Később pedig a közismert „Side to Side”’-ban hallhattuk őket együtt. Harmadik közös daluk a most megjelent „Bed” illetve jövőhéten érkezik a negyedik is, a „The Light Is Coming.

A jövőhéten érkező dallal együtt majd előrendelhetővé válik Ariana negyedik korongja is, a „Sweetener”, s az album borítóját is akkor fogja felfedni. Igaz, ezen a linken egy „sweetener” nevezetű Instagram account folyamatosan fedi fel a borítót, amit Ari maga is megosztott.

Amúgy a három előadó, Grande, Minaj és Sivan-ban annyi közös van (amellett, hogy Ariana-nak mind a kettővel lesz közös dala), hogy a „Sweetener”, a „Queen” és a „Bloom” is augusztus végén érkezik.