Megérkezett TROYE SIVAN és ARIANA GRANDE közös dala!

Ha fél éve valaki oda jön hozzám, és azt mondja, hogy most Troye Sivan és Ariana Grande közös dalára fogom ropni itthon, totálisan hülyének nézem és megkérdőjelezem, hogy miért is kerülne egy dalba Troye és Ariana… Na hát, úgy látszik ez a pillanat is eljött.

 

A „Dance to This” Troye Sivan hamarosan megjelenő, második stúdióalbumának, a „Bloom”-nak a harmadik kislemeze lesz, és ebben a percben jelent meg. A dalban a fentebb említett, angyali Ariana Grande hallható, mint featured előadó. Furcsa lenne, ha ezt a dalt nem kapná fel a világ, hiszen tökéletes ’summer anthem’, egy igazi bop!

Amúgy Ariana nem aprózza el a dolgot. Pár hete jelent meg, várva várt visszatérő kislemeze, a „No Tears Left To Cry, ma érkezik Troye -val a közös daluk, holnap érkezik Nicki Minaj-al a közös dala is, a „Bed, ami a rapper, augusztusban megjelenő albumán kap helyet, majd jövőhéten egy újabb Ari x Nicki dalt kapunk majd a „The Light Is Coming„-ot, de ez az énekesnő ugyancsak augusztusban megjelenő albumán lesz majd fellelhető.

Amúgy nem érdekes, hogy Troye, Ariana és Nicki is augusztus második felében adja ki a soron következő korongját?