A héten érkezik ARIANA GRANDE és TROYE SIVAN közös dala, a „Dance to This”!

Vége, Ariana Grande tényleg uralja az internetet. Nem is olyan régen írtunk már róla két cikket, melyekben lerántottunk pár titkot a hamarosan megjelenő (pontosabban augusztusban) „Sweetener” című albumáról.

Azt tudjuk, hogy Ariana 20-án megjelenteti a „The Light Is Coming” című dalát Nicki Minaj-al, és ezzel együtt elő is lehet majd rendelni magát az albumot illetve ekkore felfdei az album borítóját is az énekesnő. A videó is valószínűleg ekkor érkezik. A másik érdekesség, hogy valószínűleg Nicki Minaj is új dallal készül, mégpedig (és ez itt a meglepetés) Ariana Grande közreműködésével. De ez még nincs megerősítve hivatalosan. Mint ahogy az sem (hiába hozta le a Vouge), hogy Dua Lipa és Ariana Grande duettje mikor és milyen formában is érkezik? Az biztos, hogy valamikor érkezik kettőjük duettje, ezt Dua Lipa maga is megerősítette.

Ennek az irománynak pedig nem az lenne a célja, hogy Ariana-ról, Dua-ról és Nicki-ről beszéljen, hanem az, hogy tudassa veletek, hogy Troye Sivan és Ariana Grande közös dala, a „Dance to Thisnapokon belül érkezik – legkésőbb pénteken. Troye a dalt úgy jellemezte, hogy „egy érett pop-dance dal” lesz, ami szinte biztos, hogy óriásit fog szólni a nyáron!

Troye Sivan „Bloom” című albuma augusztus 31-én érkezik, és a következő dalok kapnak rajta majd helyet:

1. Seventeen
2. My My My!
3. The Good Side
4. Bloom
5 .Postcard (feat. Gordi)
6. Dance To This (feat. Ariana Grande)
7. Plum
8. What A Heavenly Way To Die
9. Lucky Strike
10. Animal