Nyerd meg CHRISTINA AGUILERA új albumát, a LIBERATION-t! | + DALPREMIER

A két gyermekes és 6 Grammy-s átváltozóművész, Christina Aguilera hat év „szünet” után, június 15-én jelenteti meg nyolcadik, Liberation címre keresztelt stúdióalbumát. A lemez legelső dala, a Ty Dolla $ign és 2 Chainz közreműködésével megalkotott, provokatív Accelerate május 3-án érkezett, melyet 11-én a jóval szentimentálisabb Twice követett. Az anyag produceri munkálataiban maga Aguilera is aktívan részt vett, és olyan vendégelőadókkal dolgozott együtt, mint Demi Lovato, Keida és Shenseea. Christina szerint ez az anyag a “szabadság iránti vágyat” testesíti meg, miközben az imidzse „lecsupaszodik”, és egy új fejezetet kezd zenei munkásságában.

Most pedig a Sony Music Hungary jóvoltából meg is nyerhetitek a kiadványt! A játék ebben a pillanatban indul el, mégpedig a Facebook oldalunk-on! Ha szeretnétek plusz esélyt vagy esetleg hallani következő játékainkról, mindenképp kövessetek be minket Instagram-on: @MUSICDAILYHU

Az alábbi Facebook posztban pedig mindent megtaláltok, amit teljesítenetek kell, hogy esélyetek legyen megnyerni a korongot!

 

Plusz, a nyereményjáték mellé ma megérkezett egy új Christina Aguilera dal, a „Like I Do” Goldlink-kel, aki a Balaton Sound-on is fellép is.