Shawn Mendes megvenné Justin Bieber használt fehérneműjét?!

Erre a kijelentésre valószínűleg senki nem számított! Shawn Mendes Carpool Karaoke-jában érdekes útra terelődött a beszélgetés. James Corden és Mendes épp arról beszélgettek, hogy milyen is Shawn-nak saját lakásban élni, és hogy ki takarítja a lakást, Ő vagy az édesanyja, amikor meglepő fordulatot vett a beszélgetés.

Corden elmesélte Shawn-nak, hogy Justin Bieber egy alsóneműt csak egyszer húz fel, amin Mendes egy kissé meglepődött, majd arról spekuláltak, hogy milyen business is lehetne abban, ha ezeket a használt fehérneműket Bieber eladná online. Ekkor érkezett a mondat, amire (mióta várunk) senki sem számított, ugyanis Shawn ennyit válaszolt rá: „Én megvenném„. Sőt, azt is elárulta, hogy $500 dollárt (röpke 135 ezer forintot) is fizetne érte.

A témát viszont nem hagyták annyiban, egyetértettek, hogy tudni szeretnék, hogy mikor és mit csinált benne az énekes, sőt Corden azt is elárulta, hogy nem akarja, hogy egy szimpla keddi fehérneműt kapjon, hanem egy olyat, amiben például valamelyik dalát vette fel. Shawn erre kontrázott, és azt mondta, hogy Ő olyat is venne, amiben Bieber hokizás közben (nem, nem az a fajta) hordott, vagy amiben edzeni volt.

A témát azzal zárták, hogy James megkérdezte Shawn-t, hogy mennyit fizetne az Ő használt fehérneműjéért, amire Mendes nemes egyszerűséggel annyit válaszolt, hogy nem fizetne érte, és inkább azért fizetne, hogy távol legyen tőle…

A teljes Carpool Karaoke-t itt tekinthetitek meg!