Hamarosan érkezik Christina Aguilera és Lykke Li új stúdióalbuma!

A Sony Music Hungary újabb ajánlóját olvashatjátok alább. Egy kiemelt előadó, Christina Aguilera illetve az aranytorkú, svéd énekesnő Lykke Li hamarosan megjelenő albumáról olvashattok egy kicsit bővebben alább. Illetve azt is elárulhatom, hogy Aguilera, „Liberation” című albumát pedig hamarosan meg is nyerhetitek, ha játszotok velünk és a Sony Music Hungary-val!

CHRISTINA AGUILERA
LIBERATION
JÚNIUS 15.

A két gyermekes és 6 Grammy-s átváltozóművész, Christina Aguilera hat év „szünet” után, június 15-én jelenteti meg nyolcadik, Liberation címre keresztelt stúdióalbumát. A lemez legelső dala, a Ty Dolla $ign és 2 Chainz közreműködésével megalkotott, provokatív Accelerate május 3-án érkezett, melyet 11-én a jóval szentimentálisabb Twice követett. Az anyag produceri munkálataiban maga Aguilera is aktívan részt vett, és olyan vendégelőadókkal dolgozott együtt, mint Demi Lovato, Keida és Shenseea. Christina szerint ez az anyag a “szabadság iránti vágyat” testesíti meg, miközben az imidzse „lecsupaszodik”, és egy új fejezetet kezd zenei munkásságában.

LYKKE LI
SO SAD SO SEXY
JÚNIUS 8.

Az aranytorkú, sajátos énekhangjáról ismert svéd díva, Lykke Li négy év után új albummal jelentkezik – június 8-án lát napvilágot a so sad so sexy. Az énekesnő 4. stúdióalbuma egyrészt megtartja az I Follow Rivers és a Gunshot slágereknél megszokott selymes dream pop, indie és elektronikus dallamokat elegyítő, keserédes vonalat – ugyanakkor a kortárs pop és R&B trendek mentén halad tovább, hip-hop inspirálta ütemekkel fűszerezve.

E két albumon felül még két, korábban már megjelent album fog megjelenni újra, de ezúttal bakelit lemez formájában. A múlt hónapban már sokat emlegetett, „Joyride” c. album kerül kiadásra vinyl-ként a csodás Tinashe-től. Emelett, pedig a The Script nevezetű együttes „No Sound Without Silence” is megjelenik a fentebb említett formátumban.