Akciódús romantika és sztárvendég színész Zayn új klipjében!

Új dallal jelentkezett az ex One Direction-tag és szólóelőadóként is nagy sikernek örvendő Zayn! A „Let Me” című szerzemény produceri munkálatait Khaled Rohaim és a MakeYouKnowLove duója végezték. A brit producerduó már a Pillowtalk-nál dolgozott együtt Zayn-nel, aki most részt vett a dal megírásában is. Az így születt lendületes popdalt a Jungle City-ben és Jimi Hendrix legendás, New York-i Electric Lady Stúdiójában készítették és rögzítették.

A videóval kapcsolatos kreatív ötletelésben maga Zayn is részt vett és szorosan együttműködött Jose Padilha (Narcos, Robocop) producerrel – figyelemmel kísérte, amint Jose víziói életre kelnek. Az egyik főszereplő egyébként szintén Zayn és Steven Bauer színész (Scarface, Breaking Bad) is feltűnik az akciódús képkockák erdejében. A videó a Sia-val közös Dusk Till Dawn c. sláger klipjének folytatása, ami a 2017-es MTV VMA-n bezsebelte a legjobb videónak járó díjat.

A Let Me Zayn készülőfélben lévő, második albumának gyümölcse, ami az énekes Mind Of Mine c. debütáló lemeze óta eltelt két év tapasztalatainak és inspirációinak kiteljesedése lesz. Világsikerré váló első albumának hála ő lett az első brit férfi előadó, aki első helyen debütált az Amerikai Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is. Tavaly a tervezés és divat iránti rajongásának is hódolhatott, mivel együtt kreálhatott Versace-vel és and Giuseppe Zanotti-val, illetve a GQ magazin Man of the Year díjátadóján az év legstílusosabb férfiének választották.