Először csendült fel Ariana Grande új dala TV-ben! | SWEETENER – JÚLIUS 20.

 Számítottunk rá, hogy Ariana Grande nem véletlenül lesz a Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendége a tegnapi napon.. de az énekesnő nem csak vendégfellépő volt a műsorban, hanem az egész adás alatt látható volt, így interjút is adott, ahol felfedte jópár titkát. Először is érkezik negyedik stúdióalbuma JÚLIUS 20-ÁN, mégpedig SWEETENER címmel!

Az énekesnő több dalcímet is megerősített, melyek mind rajta lesznek hamarosan megjelenő albumán, köztük a „God Is a Woman„, „No Tears Left to Cry” „R.E.M„, „Light is Coming” illetve a „Raindrops” is. Ariana azt is elárulta, hogy május és június 20-án is egy-egy új dalt / videót fog kiadni, július 20-án pedig az egész album kikerül a boltok polcaira. Emellett pedig érdemes megemlíteni, hogy május 20-án Ő nyitja a Billboard Music Awards-ot is, valószínűleg egy fergeteges fellépéssel!

Alább pedig megtekinthetiek a tegnapi fellépést, ahol élőben adta elő a „No Tears Left to Cry” című dalát Grande. Ez az alkalom volt az első, hogy fellépett TV-ben a dallal.