Megszűnik a Viva TV!

Októbertől átalakítja a magyar televíziós portfólióját a Viacom, és ennek következtében megszűnik az immár 16 éves Viva TV!

A kreatív.hu információi szerint a magyar zenei tartalmakat az MTV-re költöztetik és a Viacom ígérete szerint az eddiginél nagyobb szerepet kapnak majd a csatornán. Azt mondják, hogy „az ikonikus Music Television eredeti zenei koncepciójára alapozva jelentősen kibővítik az MTV csatorna profilját Magyarországon”.

Az MTV koncepcióváltásait igen nehéz követni, hiszen volt olyan időszak, amikor a zenéket hátraszorítva, trash tartalmakat vetítettek a nézőknek. Szerencsére ez most megváltozni látszik, és vélhetően újra zenéket sugároz majd a csatorna. A szolgáltatóknál a Viva helyét az MTV Hits veszi majd át.

Továbbá véget vetnek a feliratos Comedy Central Extra csatornának is, helyette jön a Comedy Central Family, ahol olyan sorozatokat sugároznak majd, mint az Így jártam anyátokkal, az Új csaj, a Melissa és Joey, a Kertvárosba száműzve vagy az Anyám borogass, de országos premiereket is adnak a Hallatlan (Speechless) és a Baby Daddy új évadai révén.

Forrás: kreatív.hu