POHODA FESZTIVÁL 2017 – Fesztiválozz M.I.A.-vel, Solange-al és Birdy-vel!

Idén, július 6 és 8 között rendezik meg a Pohoda Fesztivált, immáron 21. alkalommal. A háromnapos fesztivál a szomszédban, Szlovákiában (pontosabban Trencsényben) található, a helyi reptérnek kialakított helyen. Körülbelül 57 ezer ember él eme városban. A Felvidék egyik legnagyobb vára mellett a legnagyobb helyi fesztivál, a fentebb említett Pohoda-t is itt szervezik meg.

Idén olyan előadókat sikerült megkaparintaniuk (amiket talán a Sziget egyes színpadai is hiányolnak), mint például M.I.A. vagy Beyoncé testvére Solange. Mellettük az alt-j, Birdy, az Ylvis (ki ne felejtené azt a borzalmas rókás dalt, nem?), Jake Bugg, The Jesus and Mary Chain, Boys Noize, Austra, Princess Nokia, Dillon és még sokan mások. Emellett, mint egy fesztiválhoz hűen, több érdekességgel, színpaddal és látványossággal készülnek a szervezők.

És mit ajánl nektek most a Pohoda és a Music Daily? Ide kattintva jászhattok az 1-1, 3 napos bérletért fesztiválra, így kizárólag az utazásról kell gondoskodnotok. A bérletben a kemping is benne van!

A játék 06.10-én DÉLBEN INDUL