A MUSICDAILY értékelte Katy Perry új dalát, a „Chained To The Rhythm”-et

A MUSICDAILY szerkesztői értékelték Katy Perry legújabb dalát, a Chained To The Rhythm-et (ft. Skip Marley).


@Attila10/7

Katy ritmusához vagyok láncolva, de olyannyira, hogy pályafutása elejétől követem munkásságát. A „Chained to the Rhythm” szerzeményét mégse tartom olyan erős dalnak, mint pl. „Part of Me”-t vagy a „Dark Horse”-t. Első hallásra megfogott a dal, ez a középtempós, 80-as éveket idéző hangzás. Teljesen rendben van, fülbemászó és még táncra is lehet perdülni tőle. Sokan egy újabb dalocskának tarthatják, főleg azok, akik nem olvasnak a sorok között, viszont ha átolvasod a dalszöveget rádöbbenhetsz, hogy sokkal mélyebb mondanivalója van; egy társadalomkritika.

@Dávid10/9

Katy Perry egyik legjobb dala, imádom, hogy zenei stílust változtat minden albumnál, a pop megmaradt, de a köntös teljesen más. A dalszöveg nagyon kreatív, a hangzás csodás. Egy negatívuma van a kislemeznek, ami leviszi a dal remekségét: a közreműködés. Felesleges, nincs semmi értelme, a dal hangulatát is rontja.

@Márkó 10/6.5

Kicsit olyan, mint egy régi teleshop reklám háttérzenéje, bár feltételezem hogy szánt szándékkal. Nagy részben dallamtalan számomra, néhány ponton (refrén, verzék vége) mégis tetszetős. Nem tudom azt mondani rá hogy rossz, és hallatszik hogy van vele munka, hallgattatja is magát valamiért, de valahogy még szokni kell. A „Rise” nagyobbat ütött nekem.

@Martin10/5

Hallgatom újra és újra, de csak nem akar átjönni. Számomra nincs benne semmi magával ragadó. Csak egy szám, ami fülbemászó és dallamos az igaz, de mégsem érzem hogy megfogna. Skip Marley pár sora jobban tetszik mint az egész szám. Szerintem első kislemeznek elég gyenge választás volt.

@Peti10/8.5

Katy visszatérését borzasztóan vártam, és nem csalódtam. Katy szinte akarmihez nyúl, az atom fülbemászó lesz de nem minden esetben egy bugyuta popdal. Imádom, hogy így öltözteti fel a dalait. Nagyon megnyerő és ígéretes… bizakodva várom a folytatást.

@Szabi – 10/10

Sia, Max Martin és Katy Perry. A tökéletes recept arra, hogy egy könnyen emészthető, fülbemászó dalt alkossunk. Ez most is így történt, első hallásra szerelem volt, és nagyon remélem, hogy egy fasza kis klipet fogunk majd hozzá kapni. Bár Katy Perryről van szó, így ez nem is kérdés. Elképesztően várom az új albumot!

@Tomi10/7

Első benyomás olyan This Is How We Do part2, kicsit uncsi de mégis van benne valami, ami slágerre ítéli. Rádióbarát, szóval sokat fogjuk hallani a rádiókban is.

@Vivienn10/7

Nagyon szeretem Katy Perryt, de nem úgy érzem, hogy ez lenne az eddigi legerősebb kislemeze. A mondanivalója remek, azonban furcsállom, hogy a politikai helyzetet a popba keveri. Biztosra veszem, hogy sláger lesz ennek ellenére belőle, s kíváncsian várom a további dalokat a lemezről.


ÁTLAG: 7.5

Így értékelünk mi:

10 – 8.5 –> Szuper dal, minden megvan benne ami ahhoz kell, hogy sikeres legyen.

8.4 – 7.0 –> Jó dal, de hiányzik belőle a „BUMM érzés”.

6.9 – 5.0 –> Hallgatható, átlagos, semmi extra.

4.9 – 3.5 –> Gyenge, felejtős.

3.4 – 0.0 –> Szar.