285 millió forintért lép fel Rihanna a Szigeten – íme a kérései!

Rihanna ezúttal a Sziget-koncert napján, azaz augusztus 11-én érkezik Bécsből, bizonyosan elsötétített luxusbusszal, de az Anti című turné stábja korábban jön, mert a látványos színpad egy napig épül.

 „Hamarosan érkeznek a speciális, steril konténerek, amelyekből kialakítjuk az ötcsillagos hotelszoba komfortját nyújtó pihenőhelyiséget.”

– tájékoztatott Fülöp Zoltán, a Sziget illetékese, aki annyit még elárult, Rihanna stábja tágas öltözőterületet kért, az énekesnő ugyanis többször is ruházatot fog váltani a kétórás show alatt.

Szó szerint modellkedni fog, mert a turné fellépőru­háit, cipőit és kiegészí­tőit olyan világhírű divatházak tervezték az énekesnőnek és táncos csapatának, mint az Armani Privé, a Dior, a Manolo Blahnik, avagy az Adam Selman.

Az énekesnő a mediterrán stílusú bútorokat és drapériákat szereti, ezért a Nagyszínpad mögött is ilyen hangulatú luxuskonténer-komplexum várja majd bérelt bőrkanapékkal, asztalkákkal, csendes üzemű por-és pollenszűrős légkondi­kkal, továbbá világos színű szőnyegpadlóval.

A világsztárnak nem voltak különleges kérései, ellátásának oroszlánrészét saját stábja intézi, akik között food-stylist, azaz ételtervező is található, de néhány üveg magyar vörös és fehér bort is igényeltek. Az bizonyosnak tűnik, hogy egy hazai profi műkörmöst is szerződtetnek arra az esetre, ha Rihanna formatervezett körmei­vel komolyabb probléma támadna.

Márciusban kezdődött a szexis popdíva világ körüli turnéja, és áprilisra már ki is szivárgott az igénylistája. Kiderült, hogy a puffasztott kukoricasnack a gyengéje. Ezt a nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő forrón is szereti, de főleg ropogósan, és az is kiderült, hogy a borok mellett vodkával is szokott melegíteni.

A Sziget nem cáfolta a Blikk információit, hogy Rihanna produkciója több mint egymillió dollárba, azaz legalább 285 millió forintba kerül, de kérdésre válaszolva Fülöp Zoltán azt is elmondta, a színpad mögötti luxuskörülmények biztosításán túl a teljes catering, sőt a szállás és a stáb utaztatása is őket terheli, aminek a költsége a több millió forintos nagyságrendet is elérheti.

Forrás