Billboard Music Awards 2016

Több éves szokásához híven idén is megrendezésre kerül a Billboard Magazin legnívósabb díjátadó gálája, a Billboard Music Awards! A rendezvény május 22-én Las Vegas-i T-Mobile Arena-ban kerül megrendezésre. Az est házigazdái a már több gálát is lebonyolító, Ludacris és a tehetséges énekesnő, Ciara lesznek.

A legnagyobb esélyesek..

A 2016-os ceremónia legtöbb jelölésével a The Weeknd büszkélkedhet, így ő lehet az est legnagyobb győztese, összesen 19 jelölést kapott 16 kategóriában lebontva. Őt követi a méltán híres, Justin Bieber 12 jelöléssel 11 kategóriában, de Drake és Fetty Wap is élmezőnyben vannak, hiszen mindketten 11 jelölést tudhatnak magukévá 10 kategóriában. A hölgyek közül pedig Taylor Swift és Adele zsebelhet be egy szép szobrocskát az este folyamán.

A jelöltek teljes listája!

A biztos díjazottak..

A díjátadó legnagyobb kitüntetését Britney Spears fogja kapni, hiszen idén neki fogják átnyújtani a Billboard Millennium Award díjat, amit eddig csak Beyoncé, és Whitney Houston érdemelt ki. Celine Dion pedig megkapja a Billboard Icon Award-ot, amivel eddig olyan előadókat jutalmaztak meg, mint az idén elhunyt, Prince-t, a tavaly kitüntetett Jennifer Lopez-t, vagy a jó öreg Stevie Wonder-t.

A színpadon..

Kedvenceink nem csak a vörös szőnyegen, de a színpadon is hatalmasat fognak parádézni. Olyan előadók színesítik majd az estet, nem csak megjelenésükkel, hanem egy kisebb fellépéssel is, mint; Britney Spears, aki legnagyobb slágereinek egyvelegével fogja nyitni az idei show-t, P!nk visszatérő dalát, a „Just Like Fire„-t adja majd elő, ami az Alice Tükörországban című film főcímdala is egyben. Madonna PRINCE előtt tiszteleg, Celine Dion pedig a QUEEN egyik slágerével, a „The Show Must Go On„-nal fog színpadra lépni. Nick Jonas Tove Lo-val karöltve adja majd elő közös szerzeményét, a „Close„-t, Zara Larsson pedig MNEK-val közös dalukat a „Never Forget You„-t. Debütáló dalukkal szórakoztatja majd a közönséget a DNCE, Troye Sivan pedig ‘fiatalságáról’ énekel, a „Youth„-tal fog kiállni. A fellépők listája így még nem teljes, mivel Shawn Mendes, Rihanna, Justin Bieber, Gwen Stefani, a Fifth Harmony-s csajok, Ariana Grande, és ha minden igaz, akkor Kesha (pletykák szerint Lady Gagával közösen!) is készül egy-egy fellépéssel.