Oroszország nagyon meg akarja nyerni az Eurovíziót – az énekes leesett a LED falról (VIDEÓVAL)!

Oroszország idei képviselője, Sergey Lazarev a legnagyobb sztárok közé sorolható országában. A profizmusáról híres énekes „You Are The Only One” című dalával szerepel majd az Eurovízió első elődöntőjében, és mindent megtesz, hogy megnyerje az idei versenyt.

Oroszország 2008-ban nyert utoljára Dalfesztivált, 2012-ben 2., 2013-ban 5., 2014-ben 7., tavaly pedig 2. helyezést ért el. Az oroszok mindig ott vannak a döntőben és általában a TOP10-ben végeznek, nem csoda hát hogy idén tényleg nem bízzák a véletlenre a dolgot: megpróbálnak győzni.

Sergey egy nagy LED fal előtt fog énekelni, amelyre különböző speciális effekteket vetítenek, illetve a fal elemei vetítés közben mozgathatók anélkül, hogy a vetítést megzavarnák, így lehetséges az, hogy az énekes a produkció közben felmászik a falra, „zuhanást imitál”, stb. A technikával csak az a gond, hogy szinte teljes mértékben megvakítja az előadót, így az az első próbán épp miután az univerzumban való zuhanást imitálta leesett mintegy 3 méter magasságból.

Az orosz csapat mindig jó ötletekkel rukkol elő a színpadkép kitalálása során, azonban most talán kicsit messzire mentek. Tavaly ugyanez az ötlet segítette Svédországot győzelemre, illetve elérkezett az a pont, hogy az Eurovízió a színpadmegjelenés, és nem a dalok versenyévé vált.

Sergey olyannyira mindent megtesz azért, hogy magára vonja a figyelmet, hogy a múlt hónapban „el is ájult” a színpadon.

Hogy valódi volt-e az ájulás, vagy sem, azt ti döntsétek el. 🙂

forrás: metro.co.uk