PREMIER: Megjelent GWEN STEFANI harmadik nagylemeze!

Megjelent Gwen Stefani harmadik stúdióalbuma This Is What the Truth Feels Like címmel. A No Doubt egykori énekesnője és a The Voice zsűritagja az elmúlt évek érzelmi hullámvasútjából inspirálódott – a válásból és a hirtelen jött új szerelemből.

Gwen 2014-ben kezdte el lemezének munkálatait, amely nagyban köszönhető jó barátjának, Pharellnek. Ők ketten abban az időben kezdték a The Voice felvételeit, amely arra ösztönözte Gwent, hogy valami olyat csináljon, amit sosem gondolt volna: egy új szólóalbumot. A lemez eredetileg 2014 végére volt betervezve, amikor két dal meg is jelent („Baby Don’t Lie” és a „Spark The Fire”). Akkor a munkálatok egy időre abbamaradtak, majd a Gwen életében fellépő érzelmi hullámvasút újra munkára ösztönözte. Kiselejtezte a 2014-es anyagokat, és elkezdett olyan dalokat írni, amelyek merőben különböznek az eddigiektől.

Gwen munkáját J.R. Rotem, Mattman & Robin és Greg Kurstin producerek, illetve Justin Tranter és Julia Michaels szövegírók segítették. Stefani egy igazi „szakítós” anyagnak nevezte a végeredményt, szarkasztikus fekete-humorral fűszerezett, kegyetlenül őszinte, jókedvű és persze nagyon popos.

2015 októberében jelent meg a „Used to Love You” című szívbemarkoló ballada, ezt pedig a „Make Me Like You” című, sokkal vidámabb hangvételű szerzemény követte, amelynek videóját egyedülálló módon a 2016-os Grammy díjátadó reklámszünetében mutatták be. Múlt héten pedig a „Misery” című kislemezzel vezette fel a ma megjelent anyagot.

forrás: Universal Music Hungary