Sia leszarja új dalát, a Kanye West által írt „Reaper”-t!

Kétségkívül az egyik legtehetségesebb énekesnő és dalszerző a zenei pályán jelenleg Sia. Rengeteg zenét írt már több ismertebb előadónak, mint például Rihanna, Christina Aguilera, Lea Michele, Kelly Clarkson, Britney Spears, Jessie J, P!nk, Kylie Minogue vagy éppen Adele. Sia szeret demó felvételeket küldeni a neves előadóknak, akik vagy megtartják ezeket, vagy elutasítják. Adele új korongján majdnem hallható volt egy Sia által írt szám, ám végül nem használta fel. Rihanna szintén több dalt dobott vissza, ám a pletykák szerint egy Sia szerzemény rajta lesz a napok múlva megjelenő ANTI lemezen. (A Diamonds egyébként Sia kezei alól került ki.)

Én teljesen úgy érzem, hogy ezek (a visszautasított – a szerk.) dalok nagyot ütnének, de senki nem akarta őket. Szóval úgy voltam vele, hogy „oké, nézzük, tapasztalatszerzés gyanánt, hátha igazam van, rákerülnek az én albumomra.”

Legújabb albuma a „This Is Acting” január 29-én kerül a boltok polcaira, amelyről eddig már több számot nyilvánosságra hozott. Ebből 1 az eredetileg Adelenek szánt „Bird Set Free”, kettő pedig Rihanna által elutasított, a „Cheap Thrills” illetve a Kanye West által megmunkált „Reaper”.

A legutóbbi tegnap került fel Sia VEVO csatornájára, amellyel kapcsolatosan az énekesnő nincs annyira hasra esve:

Nem érdekel ez a dal.

– az énekesnő őszintén bevallotta, hogy nem érez erős kötődést a Kanye West által elkészült „Repear” dalhoz.

Tudom, hogy ez leírva elég nyersnek tűnik, de én valójában ezt úgy értem, hogy érzelmileg nem kötődöm hozzá.

– mondta a Rolling Stone magazinnak.

Úgy gondoltam, hogy ez egy vicces dal. Úgy vélem, hogy jó, szórakoztató dal, de egyáltalán nem érzem azt, hogy az albumon a helye. Ám a menedzserem nagyon szereti, úgyhogy ráraktam a CD-re.