Mulatós dalt küld Magyarország az Eurovízióra? Hallgasd meg itt!

Hamarosan indul A Dal nemzeti döntő, ahol újabb nagyszerű és kevésbé nagyszerű dalok versengnek azért, hogy a magyar színekben képviselhessék magukat a 2016-os Eurovízión Svédországban.

Több énekesről tudható már, hogy beküldték szerzeményüket a versenyre, de egyelőre titok, hogy melyeket válogatják be az élő adásba, hogy ténylegesen megküzdjenek a győzelemért. Azonban van egy nóta, amely már közel 300.000 nézettségnél jár, egy igazi mulatós Polgár Peti és HungaryCool jóvoltából. 

A számot nagyon nyomatják a Class FM-ben, így nem lenne nagy meglepetés, ha ez a dal kerülne ki végső győztesként, és képviselné kicsiny hazánkat jövőre.

Pajzán szövegvilág, mulatós dallamvezetés, mindez magyaros stílussal fűszerezve – ezek jellemzik leginkább azt az eurovíziós dalfesztiválra nevező Hun dal című nótát, melyet Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri és a stand up-os nevettető, Polgár Peti közösen készített. – (BORSONLINE)

Örülnétek neki, ha egy mulatós számmal indulnánk az Eurovízión? Lenne végre esélyünk a győzelemre, vagy csak kiröhögtetnénk magunkat? Ne feledkezzen meg senki arról, hogy az elmúlt években milyen arcok és dalok voltak jelen a versenyen, és azok milyen (szuper!!) helyezéseket értek el.

Lásd: 2007 Ukrajna – 2. hely

2012 Oroszország – 2. hely

és még sorolhatnám!

No, de íme a magyar szerzemény: