BRÉKING: Lady Gaga Rihanna új albumán?!

Rihanna új albuma vészesen közeledik, ám sajnos még szinte semmi biztos információt nem tudni róla. A jelenlegi leghihetőbb találgatások alapján december 4-re várják az albumot, egy nappal az ANTi turné jegyértékesítése után.

A Samsung együttműködik Rihannával az új album és a turné lebonyolításával kapcsolatosan egyaránt, ezért egy applikációt (ANTIdiaRy) indítottak el, ahol 8 szobát kell a rajongóknak kinyitni. Az első szoba múlt héten, a második szoba pedig ma hajnalban fedte fel magát. Egy videó és hangfelvétel jelent meg benne: a hangfelvétel kicsit többet elárul, ugyanis több hang hallható benne, köztük (több mint valószínű) Lady Gaga. Több rajongó szerint Beyoncé is felismerhető belőle, illetve a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot c. sorozat főszereplője, Viola Davis is.

A Lady Gaga tipp elég erős lehet, hiszen valljuk be: eléggé valószínű, hogy tényleg az ő hangját lehet hallani. Ráadásul nem mehetünk el amellett sem, hogy 2 évvel ezelőtt (amikor már Rihanna az új albumán dolgozott) mit írt ki a két énekesnő a Twitter fiókjára:

image
image

A „SEXXX DREAMS” Lady Gaga egyik dala, így egyértelműen RiRi rá utal, míg a Gaga üzenete nem kíván egyéb magyarázatot. 

Nem tudni, hogy ez most mennyire hihető, de elég erős alapja van. Ti örülnétek neki, ha a közeljövőben megjelenne egy Rihanna & Lady Gaga közös dalocska? #ANTi