NYEREMÉNYJÁTÉK: Nyerd meg Te TÓTH VERA könyvét! #Gyémánt

TÓTH VERONIKA 1985-ben született Tapolcán, kislány kora óta énekel. 2003-ban jelentkezett a Megasztár című tehetségkutatóba, amelyet meg is nyert, azóta kizárólag a zenével foglalkozik. 2004-ben az Év Hangja lett, 2008-ban az Artisjus is elismerte munkásságát.

NEM BAJ, HOGY SEMMI NEM JÖN KÖNNYEN

Siker, csillogás vagy kudarc, feledés? Ezzel az alapvető kérdéssel találja magát szembe minden tehetséges ember, s ebben a fenyegetettségben bizony felőrlődik a gyenge személyiség.
Tóth Vera a nagykorúság küszöbén, több mint tíz éve nyerte a Megasztár első szériáját. A „gyár” bedarálta, majd kiköpte, s magára hagyta a sztárság kihívásaival, a korabeli média ellen felvértelezetlenül.
A Gyémánt annak a sokéves küzdelemnek a krónikája, amelyet egy kamaszlelkű fiatalnak kellett véghezvinnie, hogy kiegyensúlyozott felnőtté válhasson. A könyvben Vera személyes naplóbejegyzései vezetik az olvasót az énekes lelki tusáinak során át. Szép lassan eljuthatunk vele a totális káosztól a harmóniáig.
Segítséget nyújt eltévedt vándoroknak is, és arra ösztökél, hogy a jól kitaposott helyett a járatlan utat válasszuk, mert bár néha fájdalommal, harcokkal van kikövezve, az út végén ott a jutalom: a gyémánt, amelyet egy látszólag érdektelen kődarabból sikerült csiszolni…

A nyereményjátékon való részvételért KATT(ints) A KÉPRE, és KÖVESD az ott leírt utasításokat!

gyémántkönyv

„Arról is szól ez a történet, hogy milyen az, amikor az ember rájön, hogy mennyit ér, majd új személyiségén keresztül, a saját maga által emelt falak ledöntése után, egyszer csak elkezdi észrevenni azt is, valójában mekkora érték a nő, az anya, az apa, a férfi, a gyermek, a család szentsége.
A testvér, a szerelem, a napsütés, az eső, a derű, a ború, a hit, a boldogság, a szabadság, az elengedés. Milyen, amikor egy idő után a lélek átveszi az irányítást, és a külsőségek, a lényegtelen dolgok háttérbe szorulnak. A lélek lát, és mindig a valóságot veszi észre. Aki megtanulja a lelkén keresztül nézni a világot, annak bizony nem olyan könnyű az élete, főleg manapság…” – részlet a
Gyémántból.

NYERTES:
nyertes