BRÉKING: KIRÁLY VIKTOR KIESETT A THE VOICE-BÓL!

Sajnos Király Viktor számára véget ért a The Voice versenye!

Az első élő show keretén belül Gwen Stefani 12 énekesből álló csapata kezdte meg a versenyt. A közös produkció után azonban jött a neheze, ugyanis a bent maradt hat versenyzőből csak három juthatott tovább. Ebből kettőt a nézők szavazatai, egyet pedig a mentoruk, Gwen Stefani menthetett meg. Viktor nem kapott elég szavazatot, és Gwen sem őt mentette meg ezúttal.

„Nagyon büszke vagyok rátok, aki eddig eljutott, annak már most fantasztikus lehetőségei lehetnek és remélem tudtok élni vele. Kiábrándító, hogy nem jöhet mindenki velem tovább, de választanom kell, és azzal, hogy ennyit beszélek, csak az időt húzom, nagyon nehéz dönteni, de a szívemre kell hallgassak. Korint viszem tovább” – mondta Gwen Stefani összekulcsolt kézzel.

„Hát sajnos nem sikerült továbbjutni ma este, viszont innentől kezdve csak előre halad az út! Pontosan ezt akartam elérni hogy megismerjenek! És hat ez sikerült! Még mindig hihetetlen hogy ilyen emberekkel tudtam együtt dolgozni és remélhetőleg nem ez volt az utolsó alkalom! Remélem büszkék vagytok rám! És csak hangsúlyozom, hogy ez még mindig csak a kezdet! Köszönöm mindenkitől a rengeteg szeretetet amit kaptam! Teljesen boldog vagyok hogy eddig is eljutottam!” – írta Király Viktor a közösségi oldalán.

Talán a dalválasztással volt a probléma?

VAGY

bunda az egész műsor, mert kb nonszensz, hogy a közönség egyik legnagyobb kedvence már az elején elbukjon?!!?